20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μια σύλληψη και δυο προσαγωγές για εμπρησμό στο Κρυονέρι

Στη σύλληψη ενός 43χρονου στο Κρυονέρι έπειτα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής που συμμετείχαν στην απόπειρα κατάσβεσης της πυρκαγιάς, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς αλλά είχε ύποπτη συμπεριφορά καθώς κινείτο σε περιοχές από όπου λίγο αργότερα ξεπηδούσαν φλόγες.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας όπου και, τελικά, συνελήφθη.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εργαζόμενο στα αστικά λεωφορεία, κάτοικο Νέας Ιωνίας.

Νεότερη εξέλιξη: Η αστυνομία έχει προσαγάγει επίσης δύο άτομα που -κατά πληροφορίες- εντοπίστηκαν με μπιτόνια στον Αγιο Στέφανο. Σε εξέλιξη είναι η προανακριτική διαδικασία.

Περισσότερα Άρθρα

Σε σημαντικές παρεμβάσεις και πλήθος έργων στην Π.Ε. Μεσσηνίας αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας στη συνέντευξή του, στην Καλαμάτα

Τις προτεραιότητες και τα έργα στην Μεσσηνία παρουσίασε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στη συνέντευξη που έδωσε στην Καλαμάτα, στο Διοικητήριο της Π.Ε., το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου. “Η πολιτική μας για όλους τους νομούς είναι η επιδίωξη της άριστης συνεργασίας με τους δήμους, με τους φορείς και είναι πολιτική κατασκευής μεγάλων […]