17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής στην Κορινθία, συλλήψεις σε Αργολίδα και Λακωνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (5.8.2021) και το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 17χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε αεροβόλο πιστόλι και -3- αμπούλες αέρα, τα οποία κατασχέθηκαν.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωση κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής ποδηλάτου, που έγινε την 4.8.2021 στο Βραχάτι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος, 45χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (5.8.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

 

Περισσότερα Άρθρα

Οτσαλάν: Ανησυχούν για την ζωή του οι δικηγόροι του – Όργιο φημών στα social media

Μια εντονότατη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, αναφορικά με την ζωή του Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Πολλοί χρήστες των social media εκφράζουν την ανησυχία τους ότι ο ηγέτης των Κούρδων και ιδρυτής του PKK έχει πεθάνει στην τουρκική φυλακή, όπου εδώ και χρόνια κρατείται. Μάλιστα, τις φήμες αυτές ενίσχυσε και το δικηγορικό γραφείο […]

Δήμος Άργους – Μυκηνών – Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: Τα έργα πραγματοποιούνται με την συνεργασία

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Άργους Μυκηνών, όλο αυτό το χρονικό διάστημα της αβεβαιότητας και της κατάστασης που επικρατούσε στα σχολεία με το αέναο «άνοιγμα» και «κλείσιμο» της δια ζώσης εκπαίδευσης, συντέλεσε έργα συντηρήσεων και επισκευών στις σχολικές της μονάδες εκτός από την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών τους, είτε αφορούσαν την δια ζώσης εκπαίδευση […]