20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Την Κυριακή, η εκδήλωση της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης με τίτλο: «Μια ωδή στην ερμιονίτικη παράδοση» (vid)

  • Ενημέρωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρηθούν την Κυριακή 8/8/2021 στην εκδήλωση της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης με τίτλο: «Μια ωδή στην ερμιονίτικη παράδοση».

✓Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το κοινό κατά τη διάρκεια της παράστασης.

✓Αντισηπτικά διαλύματα θα υπάρχουν σε όλο το χώρο.

✓Όλοι οι συντελεστές της παράστασης, οι εθελοντές και οι βοηθοί, έχουν υποβληθεί σε ταχείας ταχύτητας Covid – Test ή είναι εμβολιασμένοι.

✓Στα παρασκήνια, οι συντελεστές της παράστασης θα φορούν μάσκα και θα την αφαιρούν μόνο κατά τη διάρκεια της χορευτικής πράξης.

✓Η είσοδος & η έξοδος του κοινού θα γίνεται σταδιακά μόνο από τη πλευρική είσοδο της κοινότητας, χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός.

✓Τα καθίσματα για το κοινό θα έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να υπάρχει ασφαλής απόσταση 1,5 μέτρου.

✓Στο τέλος της παράστασης, τα μέλη της ομάδας θα δεχθούν συγχαρητήρια μόνο στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος και που επιτρέπουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Σας περιμένουμε!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση & που τηρείται τα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας!

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Ματαίωση έκθεσης ζωγραφικής για τα 500 χρόνια από τον θάνατο του Leonardo Da Vinci

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας ανακοινώνει ότι, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω ανωτέρας βίας ματαιώνεται η προγραμματισμένη για το τριήμερο 11-13 Μαΐου έκθεση έργων των μαθητών/μαθητριών του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου με αφορμή τη συμπλήρωση 500 χρόνων από τον θάνατο του Leonardo Da Vinci. Ευελπιστούμε πως θα τύχουμε της συγγνώμης και της […]

«Ενθαρρύνουμε τον θηλασμό. Κάνουμε τη διαφορά για τους εργαζόμενους γονείς» – 2 Σεμινάρια στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους

Με αφορμή το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, «Ενθαρρύνουμε τον θηλασμό. Κάνουμε τη διαφορά για τους εργαζόμενους γονείς», η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας σε συνεργασία με την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Άργους και της Μαιευτικής- Γυναικολογικής κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους οργανώνει βιωματικό σεμινάριο για τις έγκυες και θηλάζουσες μητέρες. Θα πραγματοποιηθούν […]