13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ημερίδα AHEPA ”99 Χρόνια Προσφοράς στον Ελληνισμό και την Ελλάδα”

Το Σάββατο 31 Ιουλίου στη Πόλη του Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε Ημερίδα που διοργάνωσε η AHEPA HJ25 ΑΧΑΙΑΣ με τίτλο “99 Χρόνια Προσφοράς στον Ελληνισμό και την Ελλάδα

Η AHEPA είναι η πολυπληθέστερη και αρχαιότερη ομογενειακή οργάνωση παγκοσμίως με παρουσία Η.Π.Α, Καναδά, Αυστραλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αγγλία με 50.000 οικογένειες ως μέλη και μεγάλο φιλανθρωπικό έργο στην χώρα μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κος Α. Γκιολής ο οποίος κατά την διάρκεια της ομιλίας του τόνισε:

“Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί ο ένας πλάι στον άλλο για την Ελευθερία, Αξιοπρέπεια και Ευημερία της χώρας μας. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Η Πατρίδα μας έχει ΜΕΛΛΟΝ και είναι οι άνθρωποι εντός και εκτός Ελλάδος. Η Ώσμωση μεταξύ Ελλήνων Ελλάδας και εξωτερικού δημιουργεί ένα τεράστιο δυναμισμό…και θα πετύχουμε ενωμένοι.”

Παρόντες ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ν. Ταγαράς, ο Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού Ι. Χρυσουλάκης, ο Πρέσβης του Ισραήλ, του Καναδά, της Αυστραλίας, & ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γ. Γκιώνης.

Περισσότερα Άρθρα

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας σε τρία Νηπιαγωγεία στην Αργολίδα

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας για το σχολικό έτος 2019-2020 είκοσι οκτώ (28) Νηπιαγωγείων και έντεκα (11)Δημοτικών Σχολείων στην Πελοπόννησο περιλαμβάνει Απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. Β’ 3376/2.9.2019).   Ο AIRETOS παρουσιάζει κατωτέρω την αναλυτική Λίστα των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών στα οποία δεν θα ηχήσει φέτος σχολικό κουδούνι, όπου μπορείτε να δείτε και τον […]

Πανηγύρι στο Αδάμι Επιδαύρου (28/7/2023)

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο να γίνει το πανηγύρι στο Αδάμι του Δήμου Επιδαύρου, το οποίο διοργανώνεται από τον Επιμορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Αδαμίου, με τους Άγγελο Σπυρόπουλο, Κώστα Τσαρούχα, Βίβιαν Χριστοπούλου, Γιάννη Δρίτσα και Βασίλη Διαμαντή.