17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης απάτης στην Αργολίδα, συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική προανάκριση του Τμήματος  Ασφάλειας Ναυπλίου μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 28.7.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για απάτη.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, προχθές (1.8.2021) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (2.8.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (2.8.2021) και σήμερα (3.8.2021), σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν  τσιγαριλίκι και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -8,1- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (2.8.2021) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί την 1/2.8.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, μαζί με 24χρονο ημεδαπό, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν χρήματα, κινητό τηλέφωνο και -2- ζεύγη γυαλιών ηλίου. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 19χρονου βρέθηκαν το κινητό και μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, τα οποία και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τον 2χρονο γιο της μέσα στο αυτοκίνητο

Ανάστατη είναι η Γιούτα από ένα φριχτό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις 14 Δεκεμβρίου. Μια μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τον 2 ετών γιο της μέσα στο αμάξι και έστρεψε μετά το πιστόλι στον εαυτό της. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές, έβαλε κατόπιν μπροστά και οδήγησε για αρκετή ώρα. Σταμάτησε σε άλλο σημείο της […]

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν έψαχνε ξενοδοχείο για να φύγει από το σπίτι το βράδυ πριν τον φόνο

Ολο και περισσότερα στοιχεία προκύπτουν από την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr, η αγρίως δολοφονημένη 20χρονη φέρεται να είχε προβλήματα με τον σύζυγό της. «Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι», αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία […]