15 °C Argos, GR
23 Φεβρουαρίου 2024

Έγκλημα στη Δάφνη: Προκαλεί ο συζυγοκτόνος – Επιρρίπτει ευθύνες στη γυναίκα του

«Βρασμό ψυχής» επικαλέστηκε κατά την απολογία του ο 40χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στο διαμέρισμα τους στη Δάφνη, υποστηρίζοντας ότι αυτό που «θόλωσε» το μυαλό του ήταν ότι η 31χρονη τον απατούσε. “Δεν έπρεπε να ενεργήσω έτσι. Δεν ήξερα τι έκανα, θόλωσα! Άκουγα τις καταγραφές όπου αποτυπώνονται οι εξωσυζυγικές ερωτικές πράξεις της συζύγου μου, όχι απλώς στην κατοικία μας αλλά στο δωμάτιο του παιδιού μας και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω, χωρίς να μπορώ, τι είχε συμβεί. Το άκουγα και αισθανόμουν μια ζάλη, ότι είχα αρχίσει να τρελαίνομαι, χωρίς να μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια”.

Ο καθ’ ομολογίαν του δολοφόνος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, στο απολογητικό του υπόμνημα αρνήθηκε ότι είναι ζηλόφθονος και ότι υπήρξε δράστης ενδοοικογενειακής βίας, ισχυριζόμενος πως όσα λένε οι γείτονές του στις καταθέσεις τους είναι αντιφατικά.

“Θέλω να τονίσω πως είμαι συντετριμμένος, «διαλυμένος» ψυχικά και μετανιωμένος γι’ αυτό που έπραξα, από το επόμενο κιόλας δευτερόλεπτο, δι’ ον λόγο και εμφανίστηκα στο κατά τόπον αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, όπου εξιστόρησα με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί. Απολογούμαι όχι μόνο στην υμέτερη αρχή Σας, αλλά κυρίως στους γονείς της συζύγου μου και κυρίως το μοναχοπαίδι μας” επισημαίνεται στο υπόμνημα.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως η σύζυγος του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, προσκομίζοντας στον ανακριτή ένα stick USB με συνομιλίες της συζύγου του με τρίτο πρόσωπο, στις οποίες- σύμφωνα με τον ίδιο- αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί του περί ερωτικών σχέσεων της γυναίκας του.

“Όσο και αν είμαι μετανιωμένος, συντετριμμένος, πρωτίστως για τη σύζυγό μου, την οποία αγαπούσα το οποίο γνώριζαν όλοι και οι δύο οι γονείς της, και για το παιδί μου, αλλά και την οικογένειά μου και την οικογένειά της, γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και γι’ αυτό παρέλκει οποιαδήποτε αναφορά στις προϋποθέσεις επιβολής περιοριστικών όρων. Μετανιώνω όμως και εμφανίστηκα στο οικείο αστυνομικό τμήμα αμέσως μετά την πράξη μου και χωρίς καν να διανοηθώ είτε να αποπροσανατολίσω τις αρχές είτε να ασκήσω τα δικονομικά μου δικαιώματα κατέθεσα τα πραγματικά περιστατικά τα οποία δεν αλλάζω ούτε με το παρόν απολογητικό υπόμνημα” υποστήριξε.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι δεν την μαχαίρωσε την ώρα που κοιμόταν αλλά ήταν ξύπνια και είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ τους. “Με τη σύζυγό μου διαπληκτιστήκαμε πριν την σκοτώσω και δεν την αιφνιδίασα στον ύπνο. Αυτό προκύπτει τόσο από την ώρα που έλαβαν χώρα στο συμβάν όσο και από τα ρούχα που φορούσε αλλά και από το γεγονός ότι μου επιτέθηκε στη μύτη και στην αριστερή πλευρά του σώματος μου, όταν με χτύπησε και με γρατζούνισε. Τούτο προκύπτει τόσο από την εμφάνισή μου ενώπιόν σας όσο και από σχετικές φωτογραφίες που προσκομίζω”.

enikos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Από φέτος το Δ.ΙΕΚ  Άργους, παρέχει δυο διαδικασίες εισαγωγής στις ειδικότητες

Από φέτος το Δ.ΙΕΚ  Άργους, όπως και τα υπόλοιπα Δ.ΙΕΚ της επικράτειας, παρέχει δυο διαδικασίες εισαγωγής στις ειδικότητες: Η πρώτη αφορά στους αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και δηλώνουν το παράλληλο μηχανογραφικό για ΙΕΚ. Γι’ αυτούς προβλέπονται 15 θέσεις ανά ειδικότητα και για τέσσερις (4) επιλογές: Διασώστης – πλήρωμα ασθενοφόρου Βοηθός Νοσηλευτικής […]

Δημοσκοπήσεις εναντίον social media

Δημήτρης Καμπουράκης: Δημοσκοπήσεις εναντίον social media Είπαμε ότι η δημοσκόπηση είναι μια φωτογραφία της στιγμής. Ε και; Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι είναι επουσιώδης και ασήμαντη; Αμ δε. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, το θυμάστε; Και στο τέλος-τέλος, αν μια στατιστικά σταθμισμένη έρευνα της κοινής γνώμης έχει μικρή αξία επειδή εξαντλείται στο σήμερα, τότε εκατό αναρτήσεις επιλεγμένων […]