19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συναυλία αλληλεγγύης για τη φωτιά στα Γεράνεια

Σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου και ώρα 21.00, στο Cariocas Βeach Βar στην παραλία του Αγίου Σωτήρα στο Σχίνο, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη από μια σειρά συναυλιών του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου «Τα Γεράνεια», σε συνεργασία με τους Φίλους της Μουσικής και το Loutraki Festival, με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα της πρόσφατης πυρκαγιάς των Γερανείων.

Στην συναυλία θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς καλλιτέχνες και τοπικά συγκροτήματα για να βοηθήσουν προς τον σκοπό αυτό.

Συμμετέχουν οι: Μάρω Μαρκέλου, Χρήστος Νινιός, Γιώργος Μίχας, Γιάννης Τσελώνης, Αντώνης Αγγελίδης, South N Blues, Lobsters Band & Guests.

Τα έσοδα των εισιτηρίων του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου Κορινθίας «Τα Γεράνεια» θα διατεθούν για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος.

Προμήθεια Εισιτηρίων:

https://www.ticketservices.gr/…/synavlia…/…
| 31 Ιουλίου 2021 | 21.00 | Cariocas Beach Bar – Σχίνος |
Εισιτήριο: 10 ευρώ (ενήλικες), 5 ευρώ (12-18 ετών), Δωρεάν για κάτω των 12 ετών

Περισσότερα Άρθρα

Το αστυνομικό διήγημα της ημέρας από τον «Ε.Τ.»: Έγκλημα τιμής

Έγκλημα τιμής του Παναγιώτη Γιαννουλέα Νοέμβριος 1931, σε ένα ορεινό χωριό Η τραγική είδηση διαδόθηκε αστραπιαία. Ο Φάνης βρέθηκε στο σπίτι του, μαχαιρωμένος άγρια. Δεκέμβριος 1930, ένα χρόνο πριν Το μικρό ορεινό χωριό ήταν χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού. Στο ψηλότερο σημείο δέσποζε το σπίτι του Ανέστη. Μεγάλος τοκογλύφος! Όλοι τον μισούσαν. Δεν είχε […]

Ξεκίνησε σήμερα στο Ναύπλιο η Εβδομάδα Εμπορίου & Μεγάλων Προσφορών

Ξεκίνησε σήμερα 24 Αυγούστου η Εβδομάδα Εμπορίου & Μεγάλων Προσφορών στα καταστήματα του Ναυπλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Οι έμποροι του Ναυπλίου σας περιμένουν, να κάνετε τις αγορές σας με τις καλύτερες τιμές του Καλοκαιριού!!!