20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα – Εκκενώνεται η Ζήρεια, κλείνει η παλαιά εθνική και η Ολυμπία οδός

Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη Ζήρεια Αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού.

Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το χωριό.

Όπως αναφέρει το thebest, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις Καμάρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση Άγιος Νικόλαος υπάρχει ηλικιωμένη γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί και γίνονται προσπάθειες να απομακρυνθεί από το σημείο. Επίσης, η αστυνομία κλείνει την παλαιά εθνική οδό και την Ολυμπία Οδό στο ύψος της Ζήριας.

Σε tweet της η πυροσβεστική αναφέρει: «#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ζήρια του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.».

Να σημειωθεί ότι στην ίδια περίπου περιοχή είχε ξεσπάσει φωτιά ξανά πριν από μερικές ημέρες.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρουλάκης: Όσο η κυβέρνηση παραμένει άτολμη, οι κοινωνικές ανισότητες θα διευρύνονται

Συνάντηση με εκπροσώπους Επιμελητηρίων, Ενώσεων, Συλλόγων και Συνδέσμων του Πειραιά, είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο την πανελλαδική δράση του Κινήματος για την ακρίβεια. Στη συζήτηση που είχε με τους κοινωνικούς εταίρους του Πειραιά, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε την αναγκαιότητα να επικεντρωθούμε στα ζητήματα της ακρίβειας και […]

Προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Ναύπλιο

Σε αρκετά σημεία του Ναυπλίου, υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, με τον “Αντίνοο” να έχει εμφανιστεί με ήπια πάντως μορφή (και μακάρι να παραμείνει έτσι). Εξαιρετικά μειωμένη παρουσιάζεται η ορατότητα στον επαρχιακό δρόμο Άργους – Ναυπλίου, ενώ από την Δαλαμανάρα μέχρι και τις φυλακές της Τίρυνθας νωρίτερα δεν υπήρχε φωτισμός.