17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Συγχαρητήρια στο Διαιτητή Δημήτριο Βεργέτη για την άνοδό του στη Super League

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας συγχαίρουμε τον Διαιτητή της Ένωσής μας Βεργέτη Δημήτρη για την άνοδο του στον πίνακα Βοηθών Διαιτητών της 1ης κατηγορίας,  Super league, μετά την ανακοίνωση των πινάκων για την περίοδο 2021 – 2022.

Η Ένωση μας πλέον διαθέτει, μετά από πολλά χρόνια, Διαιτητή, Βοηθό Διαιτητή και Παρατηρητή Διαιτησίας στην ανώτερη κατηγορία.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι την ανοδική πορεία τους, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι αξιολογημένοι Διαιτητές της Ένωσης μας στο μέλλον,  γνωρίζοντας τις ικανότητες τους και στηρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά.

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι εγγραφές σπουδαστών στο Δημόσιο ΙΕΚ Ναυπλίου συνεχίζονται

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Ανακοινώνουμε τις ειδικότητες του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ναυπλίου για το εξάμηνο 2020Β, ως εξής: 1. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 2. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ 3. ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ 6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ) 7. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ […]

Επιστήμονες καταγράφουν δραστηριότητα μέσα στο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνομπίλ

Επιστήμονες καταγράφουν δραστηριότητα μέσα στο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνομπίλ Ομάδα Ουκρανών επιστημόνων που παρακολουθεί τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ, έχει παρατηρήσει αύξηση των αντιδράσεων σχάσης σε έναν απρόσιτο θάλαμο, βαθιά μέσα σε μια κατεστραμμένη περιοχή του κλειστού εργοστασίου. Οι ερευνητές εξετάζουν τώρα- σε περίπτωση που η κατάσταση δεν σταθεροποιηθεί- εάν θα χρειαστεί να παρέμβουν για να αποφευχθεί μια πυρηνική […]