18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Χυδαία συμπεριφορά σε παραλία της Ηλείας – Έβριζε και έφτυνε τη φίλη του μπροστά στον κόσμο

Αντιμέτωποι με ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό ήρθαν παραθεριστές στην Ηλεία. Ένα ζευγάρι τσακώθηκε άγρια και ο άνδρας ξεπέρασε τα όρια βρίζοντας, φτύνοντας και σπρώχνοντας τη φίλη του μπροστά στον κόσμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Κάτω Σαμικού και καταγγέλθηκε από παρέα στο patrisnews.com. Στην καταγγελία αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Στο δάσος του κάτω Σαμικού όπου κατασκηνώναμε, σε απόσταση λίγων μέτρων από τις δικές μας σκηνές διαπιστώσαμε πως ένας άνδρας (43 χρονών) έβριζε με χυδαίο τρόπο την πολύ νεότερη σύντροφό του. Αυτή ήταν ήρεμη, σχεδόν απαθής και το μόνο που του έλεγε, με μειλίχιο τρόπο, ήταν πως «από χτες με προσβάλεις, δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο». Ο άνδρας συνέχιζε να τη βρίζει, με απίστευτους χαρακτηρισμούς, ενώ έβγαινε, προοδευτικά, εκτός εαυτού».

«Τότε η κοπέλα πήρε μερικά από τα πράγματά της και επιχείρησε να φύγει. Μακριά από οποιοδήποτε δρόμο, με αποτέλεσμα το κορίτσι να μην έχει τρόπο να φύγει, οι κοπέλες της παρέας μας προσέγγισαν το κορίτσι και της είπαν πως μπορεί να έρθει (αν θέλει) μαζί μας καθώς και εμείς πάμε στην Πάτρα. Η κοπέλα, ανακουφισμένη, ηρέμησε. Ενώ όμως πήγε να πάρει και τα υπόλοιπα πράγματά της, ο τύπος την πλησίασε ξανά, την απέσπασε κοντά του και άρχισε να φωνάζει πως «του κατέστρεψε τις διακοπές!» και πως «θα φύγουν μαζί!». Μετά από λίγο, και ενώ πίστεψε πως δεν τον βλέπουμε, άρχισε πάλι να γίνεται βίαιος και προσβλητικός. Την έβριζε, της πέταγε πράγματα, την έφτυνε, και την έσπρωχνε», συμπληρώνουν στην καταγγελία τους οι τέσσερις παραθεριστές.

«Αντιλαμβανόμενοι πως η κατάσταση είχε ξεφύγει και πως η σωματική ακεραιότητα της κοπέλας διέτρεχε άμεσο κίνδυνο -αφού η όλη συμπεριφορά του τύπου παρέπεμπε σε παράφρονα- αρχίσαμε να φωνάζουμε. Είπαμε στην κοπέλα να φύγει γρήγορα από δίπλα του, τον ενημερώσαμε πως θα τον καταγγείλουμε άμεσα, πως μεταξύ μας υπάρχει δικηγόρος και πως έχουμε καταγράψει τις πινακίδες του. Ο τύπος έτρεξε προς το αμάξι του και έφυγε πετώντας μερικά πράγματα στον δρόμο. Η κοπέλα, η οποία είχε υποστεί σοκ, προοδευτικά ηρέμησε και γύρισε πίσω μαζί μας», επισημαίνουν στην καταγγελία του η Λίνα, η Όλγα, η Νατάσσα και ο Σωτήρης που κοινοποίησαν το περιστατικό στο patrisnews.com.

Καταλήγοντας οι τέσσερις παραθεριστές αναφέρουν: Επειδή η τοξική, δολοφονική, αρρενωπότητα είναι καθημερινά γύρω μας και απειλεί τις ζωές και την ελευθερία όλων μας, δεν έχουμε δικαίωμα να μένουμε απαθείς. Κάθε πλάσμα που δέχεται την επίθεση του δήθεν δυνατού είναι «εμείς». Κάθε βίαιη, παραβατική και σεξιστική συμπεριφορά, θα τσακίζεται».

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την ενίσχυση του προγράμματος δακοκτονίας 2021

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό με θέμα ομόφωνο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με το οποίο επισημαίνεται η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης με 1.215.000 ευρώ του προγράμματος δακοκτονίας του 2021 προκειμένου να φτάσει τα 5.5 εκατομμύρια που απαιτούνται για […]

Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης :Η καθαριότητα συνεχίζεται

Ο εργολάβος αποψίλωσης του Δήμου Ερμιονίδας συνεχίζει τις εργασίες του στον πευκώνα του Μπιστιού Μικρό συνεργείο της Υπηρεσίας καθαριότητας συνεχίζει την αποψίλωση οδών και παρόδων στις γειτονιές της άνω πόλης Μικρό συνεργείο χρηματοδοτούμενο από την Κοινότητα και επαγγελματίες φροντίζει καθαρίζει και ασβεστώνει περιοχές της πόλης μας Μεγάλο συνεργείο εθελοντικής προσφοράς της Εταιρίας Geo Land των […]