23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στα προημιτελικά Τσιτσιπάς και Σάκκαρη, 2-0 σετ τους Αλιασίμ-Νταμπρόφσκι

Την πρόκριση στα προημιτελικά του μεικτού διπλού του ολυμπιακού τουρνουά τένις στο Τόκιο εξασφάλισαν την Τετάρτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 4) και η Μαρία Σάκκαρη (Νο 19).

Το ελληνικό δίδυμο επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ (Νο 15) και της Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι (Νο 570) από τον Καναδά και πήραν το εισιτήριο.

Η Σάκκαρη και ο Τσιτσιπάς άφησαν πίσω τους της ήττες και τον αποκλεισμό τους στο μονό και, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο «Ariake Tennis Court», κέρδισαν το πρώτο σετ με 6-3 σε 32 λεπτά.

Συνεχίζοντας να κυριαρχούν στο κορτ οι δύο Έλληνες πρωταθλητές κατέκτησαν το δεύτερο σετ με 6-4 σε 35 λεπτά και πήραν την πρόκριση για τους «8» του μεικτού διπλού στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις στο Τόκιο.

 

Περισσότερα Άρθρα

16χρονος σκότωσε τον θείο του και αυτοπυροβολήθηκε – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε τραγωδία εξελίχτηκε το κυνήγι παρέας 8 ατόμων, φίλοι και συγγενείς μεταξύ τους, στην περιοχή του Μικρού Φράγματος στην Άρτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τις 5:30 το απόγευμα ακούστηκε πυροβολισμός και έπεσε νεκρός ένας 33χρονος κυνηγός. Μαζί του ήταν ο αδελφός του, φίλοι και ο 16χρονος ανιψιός του, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε […]

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Τρείς οι νεκροί από τον κορονοϊό σήμερα

Ένας άνδρας 78 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» και μία 82χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», είναι τα νέα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, σήμερα Τρίτη (31/03), σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Νωρίτερα, για τον πρώτο καταγεγραμμένο θάνατο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας έκαναν λόγο τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας (30/03), κατέληξε […]