14 °C Argos, GR
1 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μη μένετε μόνο στα λάθη και στις παρεξηγήσεις που έγιναν. Οι μέρες του Αυγούστου θα φέρουν πολλές και σημαντικές εκπλήξεις και ευκαιρίες, που θα πρέπει να αξιολογήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μια καινούργια γνωριμία που έχει μπει στη ζωή σας σας έχει φέρει έναν διαφορετικό αέρα ανανέωσης. Ο περίγυρός σας δεν χρειάζεται ακόμη να μάθε τα πάντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δεν είστε έτοιμοι για μια ερωτική επανασύνδεση. Υπάρχουν πολλά άλλα ζητήματα στο παρόν σας που δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε καθαρά τις προτάσεις που σας έρχονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι απαιτήσεις της εργασίας σας είναι πάρα πολλές, κι αυτό έχει αρχίσει και δημιουργεί κάποιες ανασφάλειες και ζήλιες στο σύντροφό σας, όχι αδικαιολόγητα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Για τους δικούς σας λόγους, ακόμη ζητάτε να μείνετε μόνοι χωρίς να εμπλακείτε σε μια αισθηματική σχέση. Κάποιος από τον κύκλο σας έχει διάθεση να σας πολιορκήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εσείς είστε αυτοί που οδηγείτε τις εξελίξεις. Το σύμπαν σάς στρώνει τα κόκκινα χαλιά έτσι ώστε να μπορέσετε να πάτε τη ζωή σας στα μονοπάτια που πάντα ονειρευόσασταν.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα έχετε μια ξαφνική είδηση – συνάντηση με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Ολα τα άλλα θα έρθουν σαν φυσικό επόμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν είστε διαθέσιμοι για φλερτ και περιπέτειες. Ξέρετε τι θέλετε και πώς μπορείτε να το μετουσιώσετε σε κάτι ποιοτικό. Ανάψτε το κόκκινο φως σε αίολες προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μην είστε και τόσο απόλυτοι στις θέσεις σας, καθώς κάποιος που σας αγαπάει πάρα πολύ, θέλει να σας ξαναπλησιάσει και να σας κάνει πρόταση για επίσημη επανένωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Αποφύγετε αυτές τις ημέρες να πείτε πολλά και να δώσετε υποσχέσεις. Θα έρθουν στα χέρια σας γεγονότα και αποδείξεις που θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Σημαντικές τροποποιήσεις θα κάνει ο άνθρωπός σας προκειμένου να μπορέσετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να λήξετε κάποια προβλήματα και να προγραμματίσετε την καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μέσα σας είστε απόλυτα μπερδεμένοι, κι αυτό για ακόμη μια φορά ξεκινάει από την αισθηματική σας ζωή. Είναι πια μόνο στο δικό σας το χέρι για να πάρετε τελικές αποφάσεις.

ΠΗΓΗ

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Σημαντική Ανακοίνωση από τους “Δεσμούς Αίματος”

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” εντείνει την προσοχή σε όποιον επιθυμεί να επικοινωνήσει με τον σύλλογο για ανάγκη αίματος και αιμοπεταλίων. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σύγχυσης, επιθυμεί να διευκρινίσει ότι μοναδικοί εκπρόσωποι του Συλλόγου σε θέματα διαχείρισης της τράπεζας αίματος είναι η Α΄ Αντιπρόεδρος και Μαριάνθη Μπουκάρα (τηλ. 6936 975 219) και […]

MasterChef-Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που αποχωρούν από τον αποψινό ημιτελικό

Το Master Chef βρίσκεται πλέον μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 17 Ιουνίου. Στον αποψινό ημιτελικό δύο από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους θα αποχαιρετήσουν τον μαγειρικό διαγωνισμό και θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού. Ποιοι είναι όμως οι παίκτες που αποχωρούν σήμερα από το MasterChef; Πρόκειται για τη Μαρία Μπέη […]