22 °C Argos, GR
3 Οκτωβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι συζητήσεις που θα κάνετε με το σύντροφό σας αυτό το διάστημα θα έχουν την πλήρη τους εφαρμογή. Μερικοί από εσάς θα φτάσουν ακόμη και σε συγκατοίκηση. 

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Τον τελευταίο καιρό έχετε ασκήσει έντονη κριτική στον άνθρωπό σας, καθώς βλέπετε χλιαρά συναισθήματα αλλά και μια διάθεση που δεν σας χαροποιεί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Τις μέρες αυτές θα έχετε πολλές επισκέψεις και νέες προτάσεις για εσάς. Επανασυνδέσεις, συνεργασίες και φρέσκες ιδέες θα σας διευρύνουν τους ορίζοντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Με το δεξί έρχεται αυτός ο καινούργιος μήνας, όπου και θα καταφέρετε να διορθώσετε όλα αυτά που μέχρι τώρα σας καθυστερούσαν ή σας ενοχλούσαν. 

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ο ευρύτατος κοινωνικός σας κύκλος μάλλον έχει κάνει τον σύντροφό σας να ζηλεύει. Μπορείτε μέσα από συζήτηση και σχετικές δράσεις να λύσετε αυτό το πρόβλημα.       

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η νέα γνωριμία που σας έχει αναστατώσει το μυαλό μάλλον τείνει να γίνει έρωτας. Από το επόμενο διάστημα οι επικοινωνίες και οι επαφές θα πολλαπλασιαστούν. 

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν έχετε σκοπό αυτήν την εποχή να ανοίξετε την καρδιά σας σε μια νέα σχέση. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρώτα πρέπει να τακτοποιήσετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μην ακούτε τις συμβουλές των τρίτων για το πώς θα πρέπει να λειτουργήσετε την ερωτική σας ζωή. Μόνο εσείς ξέρετε τι φταίει και πώς μπορεί να διορθωθεί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι αλλαγές που έχετε προτείνει στον αγαπημένο σας ίσως και να έρθουν και πιο νωρίς από εκεί που το αναμένετε. Κάποια χρήματα επίσης σας επιστρέφονται. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Εχετε πολλά να διαχειριστείτε και θα πρέπει πλέον να κάνετε σωστό καταμερισμό του χρόνου και της ενέργειάς σας. Μόνο έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, αλλά και εσείς! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Πολλά τα φλερτ που κινούνται στους κύκλους σας, αλλά δεν φαίνεται ότι κάποιο σας συγκινεί ιδιαίτερα. Μάλλον οι σκέψεις σας ακόμη είναι χαμένες στα παλιά. 

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μέχρι ο Κυβερνήτης σας να έρθει σε ορθόδρομη φορά, εσείς θα πρέπει μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας να έχετε σίγουρα ξεκαθαρίσει πώς θα κινηθείτε.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου “Το Ανάπλι” προσφέρει τρόφιμα στο γηροκομείο Ναυπλίου

Ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου “Το Ανάπλι”, με ανακοίνωση του τις προηγούμενες μέρες, ζητούσε από τα μέλη του να συγκεντρώσουν τρόφιμα για να δοθούν στο γηροκομείο Ναυπλίου…. Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνει σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 από αυτοκίνητο του Συλλόγου και στη συνέχεια θα γίνει η παράδοση των συγκεντρωθέντων στο γηροκομείο.   Share on FacebookTweetFollow […]

Διανομή Τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου

Στο Ναύπλιο, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έκαναν διανομή πακέτων αγάπης, σε ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Ναυπλιέων. Τα πακέτα αγάπης που έφτασαν στις ευπαθείς οικογένειες περιείχαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη οικιακής χρήσης, κρέας, τυρί και γλυκίσματα και αποτέλεσαν ανακούφιση για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και […]