13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Ιουλίου

Από τις 29/07 ο Αρης θα περάσει στη γήινη Παρθένο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 15/09. Οι συνθήκες γίνονται πιο γόνιμες στις ανθρώπινες σχέσεις και οι ευκαιρίες – λύσεις – ευκολίες θα κάνουν έντονη εμφάνιση. Οικονομικές δυναμικές θα αναπτυχθούν και θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα στην τσέπη των περισσοτέρων.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αισθηματικές αποκαλύψεις

Ο νέος μήνας προσεχώς, έχει μια σειρά από γεγονότα που ακουμπούν τα αισθηματικά σας που πρέπει είτε να ξεκαθαρίσουν πια οριστικά από το παρελθόν είτε να τερματιστούν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πρακτική βοήθεια

Σίγουρα δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση, με όλα αυτά τα περίεργα και δύσκολα που συντελούνται μέσα στη σχέση σας. Ο Αύγουστος είναι μια εποχή που όλα πια θα πρέπει να συζητηθούν με ανοιχτά χαρτιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/063

Οικονομικές επιτυχίες

Εσείς είστε απόλυτα επικεντρωμένοι σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Δεν έχετε χρόνο ή διάθεση για την προσωπική σας ζωή. Αυτό μέσα σε αυτήν την καλή-νέα περίοδο θα αλλάξει άρδην.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Νέες φιλίες

Είστε σε υψηλές ταχύτητες και μάλλον χρειάζεται να δείτε και τι συμβαίνει μέσα στη σχέση σας. Το συντροφικό σας έτερο έχει θέματα που πρέπει να συζητήσει μαζί σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Προσεκτικές αποφάσεις

Οι αστρολογικές όψεις του Δία και του Ποσειδώνα σάς βοηθούν να ολοκληρώσετε την αισθηματική σας ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέσα σε όλα αυτά, θα έχετε την πρακτική βοήθεια από τα οικογενειακά σας περιβάλλοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οικογενειακές καταστάσεις

Το πρόσωπό σας θα φωτιστεί μέσα από προτάσεις που θα σας έρθουν ξαφνικά από τον άνθρωπό σας και θα μιλούν για το άμεσο κοινό μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Επαγγελματική άνοδος

Λάμπετε, έχετε την καλύτερη δυνατή διάθεση κα μια σωρεία από ευκαιρίες και καλά σάς περιμένουν από τις πρώτες κιόλας ώρες του νέου μήνα. Το χρήμα και οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα έρθουν από τη Νέα Σελήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Επανασυνδέσεις

Σχέσεις που είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα επιτέλους θα ισορροπήσουν και μέσα από τη βοήθεια και την υποστήριξη από τα οικεία σας περιβάλλοντα. Αρραβώνες, γάμοι και συγκατοικήσεις είναι στο μενού των ημερών.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ταξίδια, διακοπές

Μπορεί να έχετε περάσει πολλά αυτό το διάστημα, αλλά αυτό είναι και η αρχή για κάτι νέο και ποιοτικό σε αισθηματικό επίπεδο που σας έρχεται προσεχώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Τρίτα πρόσωπα

Υπάρχουν μια σειρά από συζητήσεις που πρέπει να κάνετε με τον άνθρωπό σας για τα τρίτα πρόσωπα που έχουν μπει ανάμεσά σας. Αυτό τακτοποιήστε το άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Ειδήσεις

Πείτε το και έγινε. Αυτό που σας συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Ερωτες, οικονομική άνεση αλλά και πολλές ευκαιρίες είναι καθ’ οδόν. Τα επαγγελματικά σας έχουν σημαντικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εύνοια και τύχη

Υπάρχουν πολλά σε επίπεδο επαγγελματικών, που θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί, αν θέλετε άμεσα να έχετε υλική σταθερότητα. Οι διακοπές είναι κοντά.

ΠΗΓΗ

 

Περισσότερα Άρθρα

Μαραθώνια νύχτα προσφορών και εκπτώσεων στο Ναύπλιο από τον Εμπορικό Σύλλογο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου με τη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Οργανωτικής Επιτροπής Μαραθωνίου Ναυπλίου διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά την ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ τo Σάββατο 2 Μαρτίου 2019. “Είναι σημαντικό το αγοραστικό κοινό οι συμπολίτες και οι επισκέπτες να στηρίξουν την προσπάθεια των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας. Είναι σημαντικό να είστε […]