15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κόρινθος: καλύτερη η εικόνα της φωτιάς – Δόθηκε στην κυκλοφορία ο επαρχιακός Ισθμού – Επιδαύρου

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς – Δόθηκε στην κυκλοφορία ο επαρχιακός Ισθμού – Επιδαύρου

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλουν εναέρια και επίγεια μέσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Άνω Αλμυρή. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η εικόνα από το πύρινο μέτωπο που σήμανε συναγερμό σε Ρυτό, Αλμυρή και Γαλατάκι, είναι εμφανώς καλύτερη.

Στη «μάχη» έχει ριχτεί και το ρωσικό «θηρίο» Beriev.

Στο σημείο βρέθηκαν οι Υφυπουργοί και βουλευτές Κορινθίας κ. Ταγαράς και Δήμας καθώς και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος με τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαϊωάννου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για τους κατοίκους στο χωριό Ρυτό Κορινθίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα Άρθρα

Μήνυμα Δημάρχου Άργους Μυκηνών για την γιορτή της γυναίκας

8 Μαρτίου ημέρα της γυναίκας. Για τις γυναίκες όλες που γεννούν, που στηρίζουν, που αγαπούν και προσφέρουν στην κοινωνία από όλους τους ρόλους από τους οποίους είναι επιφορτισμένες. Είθε πάντοτε να αντιμετωπίζονται ισότιμα και με τον σεβασμό που τους αξίζει! Χρόνια πολλά σε όλες σας! “Η ομορφιά των γυναικών που αλλάζουν τη ζωή μένει στα […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” – Νέος υποψήφιος Γεώργιος Μπενέκος

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται ! ΜΑΖΙ  ΜΑΣ  και ο Γεώργιος Μπενέκος του Παναγιώτη. Ο Γιώργος  είναι αγρότης, μόνιμος κάτοικος Στέρνας του Δήμου Άργους Μυκηνών. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Καραχάλιου  και  πατέρας τριών παιδιών. Επί πολλά έτη υπήρξε Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στέρνας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώην Δήμο Λυρκείας καθώς επίσης και Αντιδήμαρχος. Σήμερα είναι […]