21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μάλλον έχετε με μπερδευτεί. Oλα τείνουν να αποκαλυφθούν αυτές τις ημέρες, έτσι ώστε και εσείς από τη δική σας τη μεριά να πάρετε αποφάσεις με καθαρό μυαλό!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένοι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κινηθείτε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να δώσετε μόνιμες λύσεις.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι προτάσεις που θα σας κάνει το συντροφικό σας έτερον ήμισυ σίγουρα θα σας δελεάσουν. Μερικοί από εσάς μέσα στο τρέχον καλοκαίρι θα παντρευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Πολλά αυτά που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσετε σε σχέσεις και συνεργασίες. Επίσης, κάποια ταξίδια στους ελεύθερους θα δώσουν αφορμή για νέα αγάπη!

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μην είστε και τόσο κλειστοί σε αυτά που σας λένε οι άλλοι γύρω από μια νέα ιστορία αγάπης. Μπορεί να έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, αλλά αυτό θα αλλάξει.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις, εσείς θα μπορέσετε σχετικά εύκολα να πάτε πιο κάτω και να κάνετε φρέσκες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν σε κάθε επίπεδο.

 ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μέσα στην εργασία σας υπάρχουν άτομα που έχουν δείξει τη ζήλια αλλά και το ενδιαφέρον τους. Εσείς καλύτερα κρατήστε ισορροπίες και μη χάνεστε σε αδιέξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μετρήστε μόνο μερικές ημέρες ανάποδα. Υπάρχουν πολλές αλλαγές μέσα στη ζωή του συντρόφου σας που θα σας κάνουν να πάτε τη σχέση σας σε μια δέσμευση.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Από σήμερα και μέχρι να λήξει το συγγενικό ζώδιο του Λέοντα, θα πρέπει να δώσετε τις απαραίτητες απαντήσεις στον άνθρωπό σας και να έρθει και πάλι η ισορροπία.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Οι όποιες παρεξηγήσεις έχουν ανακύψει μέσα στη σχέση σας, για ακόμη μια φορά έχουν να κάνουν με το παρελθόν και των δυο σας. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Από όλα αυτά που έχετε να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, δώστε παραπάνω προσοχή σε αυτά που συσχετίζονται με το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Από την καινούργια εβδομάδα θα έρθουν στο δρόμο σας κάποια νέα που θα σας φωτίζουν για το άτομο που αγαπάτε. Μην κάνετε, όμως, ακόμη καμία κίνηση.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

“Μύρισαν” Χριστούγεννα στην Καλαμάτα

Ενώ μετράμε αντίστροφα για τη γιορτή των Χριστουγέννων, οι μεγάλες πλατείες των πόλεων στολίζονται για να βάλουν νωρίτερα τους πολίτες στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Από λαμπάκια και διάφορα στολίδια, έως και μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και το χριστουγεννιάτικο χωριό, συναντούν οι πολίτες στην κεντρική πλατεία της πόλης, με την Καλαμάτα να μπαίνει σιγά σιγά […]

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ του ΔΑΝΑΟΥ στον Σπύρο Κ. Καραμούντζο

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον συμπατριώτη μας ποιητή & συγγραφέα Σπύρο Κ. Καραμούντζο Με τη συμμετοχή της «Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας» & του Συλλόγου «Πολιτιστική Αργολική Πρόταση». Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 6.30 μ.μ. Αίθουσα Διαλέξεων Μεγάρου ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΕΙΩΝ «Ο ΔΑΝΑΟΣ» Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργείων«Ο […]