22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“Διενέργεια rapid test” στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαίδης”

Σας ενημερώνουμε ότι για την εβδομάδα από Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) του κορονοϊού σε σημεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, από Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ.

Όποιος επιθυμεί να υποβληθεί σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορονοϊού COVID-19, θα πρέπει να προσέλθει στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαίδης” (Δαμασκηνού 57), από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από τις 08:30 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ..

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μπορούν να δηλώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Rapid Test στην ιστοσελίδα www.gov.gr στον σύνδεσμο «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19» (https://www.gov.gr/…/bebaiose-arnetikou-diagnostikou…) και να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου (Self-test ή Rapid-Test). Οι ενδιαφερόμενοι ταυτοποιούνται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet, ενώ μετά την είσοδό τους θα κληθούν να καταχωρήσουν και τον ΑΜΚΑ τους.

Περισσότερα Άρθρα

Στον Πύργο ο Δημήτρης Καμπόσος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον Πυργιώτη ήρωα κυβερνήτη του θρυλικού υποβρυχίου «Παπανικολής» Μίλτωνα Ιατρίδη Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου και η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού Νομού Ηλείας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν θέματα σχετικά με τη τοπική […]

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 17χρονου κοριτσιού

Επί δύο ολόκληρα χρόνια ένας ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία της Ηλιούπολης βίαζε στους χώρους του κατηχητικού αλλά και του ίδιου του ναού μια 17χρονη, σήμερα, κοπέλα. Ο ιερέας, ο οποίος είναι 37χρονών και πατέρας τριών παιδιών συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης. Φέρεται να βίαζε την κοπέλα το 2019 και το 2020 και την έπειθε […]