18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε στη Δροσιά

Κάτοικοι της Δροσιάς το πρωί της Τετάρτης ενημέρωσαν την αστυνομία ότι βρήκαν νεκρό έναν άντρα γύρω στα σαράντα. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο το θύμα δεν έφερε μακροσκοπικά κακώσεις.

Φορούσε μια βερμούδα αλλά όχι την μπλούζα του που βρέθηκε σχεδόν δίπλα του. Το αυτοκίνητο του ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση και από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ήταν ένα μέρος όπου σύχναζε και πήγαινε για περπάτημα.

Οι δικοί του άνθρωποι που είχαν ανησυχήσει είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του από την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ενώ γίνονταν και αναζητήσεις. Για την υπόθεση ενημερώθηκε και το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που πήγε στο σημείο και έκανε αυτοψία του χώρου. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πιθανότατα θα γίνει σήμερα το πρωί.

Συνέβη κάτι στον 40χρονο και άφησε την τελευταία του πνοή ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια;

Πάντως, το ενδεχόμενο της ληστείας δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς βρέθηκε δίπλα του το κινητό του τηλέφωνο.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Τρία νέα κρούσματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 30/6/2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 633 νέα κρούσματα, τα 315 καταγράφηκαν στην Αττική, τα 31 στη Θεσσαλονίκη, στο Ρέθυμνο εντοπίστηκαν 22 και στο Ηράκλειο 20. Στην Αργολίδα, εντοπίσθηκαν τρία νέα κρούσματα.  

Κλείνει λόγω κορονοϊού τμήμα του 10ου Νηπιαγωγείου Άργους

Ο Δήμος Μονεμβασίας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού

Ο Δήμος Μονεμβασίας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού Ο Δήμος Μονεμβασίας με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους πολίτες για τις εξελίξεις με το θέμα του κορονοϊού, στις περιοχές της επικράτειάς του. Περιοχή Ζάρακα Οι εξετάσεις των δημοτών στην Κοινότητα Ρειχιάς που έγιναν με rapid tests και αρχικά είχαν βρεθεί θετικές, μετά από το […]