19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, χθες στο Μαλαντρένι

Πραγματοποιήθηκε εχθές στο Μαλαντρένι εκδήλωση για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821-2021 με ομιλητή τον κ. κ Γιώργο Κόνδη – Κοινωνιολόγο & διδάσκων στο Παν/μιο Πελ/σου τμ. Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου.

Μετά την ομιλία ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την Μικτή Παραδοσιακή Χορωδία & Ορχήστρα του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους καθώς και το Χορευτικό τμήμα του Λυκείου των Ελληνίδων παραρτήματος Κουτσοποδίου.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του προγράμματος ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 2021 που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ και έγινε σε συνδιοργάνωση με τον Προοδευτικό Μορφωτικό Σύλλογο Μαλαντρενίου.

 

Περισσότερα Άρθρα

Οδηγίες για την “επόμενη μέρα” από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

Αγαπητοί Συμπολίτες, Ξεκινά η αποκλιμάκωση μέτρων περιορισμού, λόγω της πανδημίας από τον κορωνοϊό Covid-19. Δεν πρέπει οι προσπάθειες  όλων μας και το αποτέλεσμα που πετύχαμε να χαθούν. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Πριν επισκεφθείτε τον γιατρό σας, θυμηθείτε: Να τηλεφωνήσετε για προγραμματισμένο ραντεβού. Να φροντίσετε να είστε στην ώρα σας για να αποφευχθεί ο […]

Αλλαγή ώρας 2020: Πότε γυρνάμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα μπροστά

Τα ρολόγια μία ώρα μπροστά θα κληθούμε να βάλουμε τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου, καθώς και επίσημα πλέον μπαίνουμε στη θερινή ώρα. Φέτος, αυτή η Κυριακή είναι στις 29 Μαρτίου όταν και οι δείκτες των ρολογιών θα πάνε μία ώρα μπροστά. Η επόμενη αλλαγή ώρας, θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο (του 2020) και ενδεχομένως […]