19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άγιοι Θεόδωροι: Συνελήφθη οπλισμένος άνδρας στον σταθμό του Προαστιακού

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες στον Προαστιακό με την απειλή όπλων επιχείρησαν να ληστέψουν έναν νεαρό, ο οποίος αντιστάθηκε και κάλεσε σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές που απέκλεισαν κάθε πιθανή έξοδο διαφυγής, καθώς και την κυκλοφορία στη γύρω περιοχή.

Όπως αναφέρει το korinthos.tv, οι δράστες τον μετέφεραν στις τουαλέτες του σταθμού και ταμπουρώθηκαν εκεί. Λίγο αργότερα όμως συνελήφθησαν.

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρός βρέθηκε 49χρονος στον Παρνασσό

Ένας 49χρονος άνδρας από την Πολύδροσο (Σουβάλα) Φωκίδας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής (9/10) σε περιοχή του Παρνασσού όπου είχε μεταβεί για να κόψει ξύλα. Ο άτυχος άνδρας είχε πάρει το πρωί το αγροτικό του για να μεταβεί στην περιοχή, ωστόσο επειδή αργούσε να επιστρέψει οι δικοί του ανησύχησαν και βγήκαν να τον ψάξουν. […]

Διήμερο δράσεων για τον καρκίνο του μαστού στην Καλαμάτα

Διήμερο δράσεων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (EEM). Η δράση της ΕΕΜ στην Καλαμάτα έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων και Εκδηλώσεών της, ως Πόλη στην οποία οι γυναίκες έδωσαν το παρών στην Ελληνική […]