14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στα μαύρα το Βέλο Κορινθίας για το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά

To τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα γονείς, αδέρφια, συγγενείς και φίλοι στην 26χρονη Γαρυφαλλιά Ψαράκου, φαρμακοποιό, που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Από τα μέχρι σήμερα στοιχεία προκύπτει ότι ο 30χρονος και η 26χρονη καυγάδισαν στο αυτοκίνητο και εξετράπησαν της πορείας τους σε βραχώδη περιοχή.

Όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα.

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Η κωμόπολη των 3.000 κατοίκων θα την αποχαιρετήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα, από τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου και θα προσπαθήσει να βρει λίγα λόγια παρηγοριάς για τους γονείς και τα τρία αδέλφια της. Τα λόγια της μητέρας της κοπέλας συγκλονίζουν και στέλνουν ένα μήνυμα για τις γυναικοκτονίες που γίνονται όλο και πιο συχνές.

«Η Γαρυφαλλιά ήταν ένα δώρο για μένα. Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές. Θέλω να σεβαστείτε τον πόνο μας. Δεν τον έχω γνωρίσει τον νεαρό. Η Γαρυφαλλιά μου έλεγε ότι ήταν καλό παιδί. Είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον πόνο της μάνας του 30χρονου. Θα ήθελα να πω στο παιδί μας μία τελευταία φορά ότι το αγαπάμε. Είναι τραγικό αυτό που ζούμε. Μακάρι να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό. Να μην είναι αλήτες. Μακάρι να μπορούσα να πω ένα τελευταίο “σ΄ αγαπώ” στην κόρη μου» σημείωσε.

 

Περισσότερα Άρθρα

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Παναγίας Κατακεκρυμένης στην Καραθώνα

Στις 8 Σεπτεμβρίου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Παναγίας Κατακεκρυμένης στην Καραθώνα Ναυπλίου. Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ΄αρτοκλασίας. Την ημέρα της εορτής, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 πρωινή θα ψαλλεί ο Όρθρος και θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία.

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα “Παρουσίαση της Δημοκρατίας της Σλοβακίας”

Ενημερωτική Ημερίδα για την παρουσίαση της Δημοκρατίας της Σλοβακίας, διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.00, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σλοβακίας στην Ελλάδα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (πλατεία 23ης Μαρτίου). Στην εκδήλωση θα παραστούν η Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Σλοβακίας […]