17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φολέγανδρος: Στην Νάξο με σκάφος του Λιμενικού ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος που πέταξε την άτυχη Γαρυφαλλιά από τα βράχια της Φολεγάνδρου, μεταφέρεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Νάξου με πλωτό σκάφος του Λιμενικού.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες οδηγείται από τους αστυνομικούς στην Εισαγγελία προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «o 30χρονος επιβαίνοντας με την 26χρονη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καυγάδισαν, εξετράπησαν της πορείας τους σε βραχώδη περιοχή και όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα.

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. Ο συλληφθείς, ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου».

Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλε τον τελευταίο καιρό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να είπε στην Αστυνομία ότι οι τσακωμοί μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα είχαν ενταθεί και ότι δεχόταν από το θύμα συνεχόμενες προσβολές. Στην προσπάθειά του να ρίξει την ευθύνη στο θύμα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Γαρυφαλλιά τον ειρωνεύτηκε όταν βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, πράγμα το οποίο τον οδήγησε στο να χάσει τον έλεγχο. «Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και με προσέβαλε» είπε χαρακτηριστικά ο 30χρονος δράστης. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έσπρωξε την κοπέλα, ο ίδιος αποκρίθηκε, ότι “ήταν η κακιά η ώρα” και πρόσθεσε ότι “δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα”».

Περισσότερα Άρθρα

Π.Νίκας: Το «πείραμα» Γαβρόγλου στην Ανώτατη Εκπαίδευση αποδεικνύεται ως επιπόλαιο, πρόχειρο, ψηφοθηρικό, αλλά και επικίνδυνο

Το «πείραμα» Γαβρόγλου στην Ανώτατη Εκπαίδευση αποδεικνύεται ως επιπόλαιο, πρόχειρο, ψηφοθηρικό, αλλά και επικίνδυνο για την ίδια την εκπαίδευση και ολοφάνερα προβληματικό για τις πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίες φιλοξενούν Πανεπιστημιακές σχολές. Επισημαίνουμε, πως δήμοι, φορείς και ευεργέτες στην Πελοπόννησο έχουν διαθέσει σημαντικούς πόρους για τη στήριξη του Πανεπιστημίου και τη φιλοξενία Πανεπιστημιακών σχολών […]

Δωρεάν wifi από το δήμο Άργους Μυκηνών

Την εγκατάσταση και λειτουργία εξοπλισμού ασύρματης πρόσβασης στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου έργου «WiFi4GR – Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο» σε 16 προεγκεκριμένα σημεία αποφάσισε το ΔΣ του δήμου Άργους Μυκηνών για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Το σχέδιο του σχετικού μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Άργους-Μυκηνών, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός», και […]