22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου – Τι προβλέπουν

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αν έχετε κάνει κάτι λάθος, τότε τώρα είναι και το πιο σωστό διάστημα για να προβείτε στις διορθώσεις και κάπως έτσι να μη χαλάσετε πάλι την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Κάποιες στιγμές πραγματικά αισθάνεστε ότι έχετε μείνει πίσω σε κάποια θέματα και το πιο σημαντικό από όλα είναι να δείτε με ποιους τελικά μπορείτε να κάνετε βήματα στο μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε από τους πιο τυχερούς της εποχής, όπου και μπορείτε να τροποποιήσετε πολλά στην αισθηματική σας ζωή. Επίσης, στην εργασία σας θα έχετε προαγωγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Κάποια καλά χρήματα ή θετική εξέλιξη να περιμένετε μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς ο Ερμής δίνει ευκαιρίες για άνοδο και επιτέλους σταθερότητα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ο αγαπημένος σας έχει πάρει καταλυτικές αποφάσεις και θέλει άμεσα να σας τις ανακοινώσει. Εσείς που είστε πάνω σε διλήμματα έχει έρθει η ώρα για ξεκαθαρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Τίποτα εσείς δεν αφήνετε στην τύχη. Ξέρετε ότι πρέπει να ανεβάσετε τις στροφές σας και να δείτε πιο σοβαρά όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην εργασία και την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Από τα παλιά θα έχετε κάποιο μαντάτο, που σίγουρα θα σας βάλει και σε πιο σοβαρές σκέψεις για μια επανασύνδεση. Ωστόσο ακόμη μην πράξετε κάτι πρώτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε το ζώδιο που μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα θα έχει και τις περισσότερες ευκαιρίες για επανασύνδεση και σχετικά με εύκολες και γρήγορες διαδικασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι με τον άνθρωπό σας ή με το πρόσωπο που είστε μαζί δεν έχετε καλή επικοινωνία. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το σκεφτείτε πια πιο σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Κάποια ευτυχή συμβάντα μέσα στην οικογένειά σας θα σας φέρουν και πιο κοντά στον άνθρωπό σας. Εσείς που είστε μόνοι πρέπει να δείτε τι κάνετε λάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Με τον Ηλιο να πλησιάζει τον αδελφό Λέοντα, εσείς θα έχετε μια πιο ανεβασμένη διάθεση. Σίγουρα τώρα θα σας είναι και πιο εύκολο να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι σκέψεις σας θα γίνουν πράξεις και τελικά το πρόσωπο που αναζητάτε θα έρθει πιο κοντά σας, μέσα από τις δικές του ρομαντικές πρωτοβουλίες και προτάσεις.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Με ποιους παίζουν βελάκια οι Περιφερειακοί;

Πλησιάζει ο καιρός που θα κάνει τις αλλαγές ο Περιφερειάρχης και όλοι σπάμε το κεφάλι μας προκειμένου να προβλέψουμε τις αλλαγές, δεν ξέρω μήπως σπάει κι εκείνος το κεφάλι του για να αποφασίσει ποιες αλλαγές θα κάνει. Πάντως φοβάμαι πως στα σπίτια κάποιων συμβούλων του παίζουν βελάκια και έχουν βάλει στόχο φωτογραφίες των υπολοίπων. Σωτηρία […]