31 °C Argos, GR
10 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου – Τι προβλέπουν

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αισθάνεστε ότι κάτι ετοιμάζει ο σύντροφός σας. Με τον ασταμάτητο Ερμή για λίγο ακόμη να σας επηρεάζει, ίσως και να δεχτείτε μια ξαφνική πρόταση γάμου. 

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

[hfe_template id='397365']

Αν δεν αντέχετε τα δύσκολα στην αγάπη, τότε να μην μπλέκετε με άτομα που σας τα προκαλούν. Όλος ο Ιούλιος θα κινηθεί υπέρ των οικονομικών σας συμφερόντων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μπορεί να είστε λίγο απογοητευμένοι από άτομα και τις δειλές τους συμπεριφορές, αλλά αυτό θα σας κάνει να πάρετε και πιο σημαντικές – μεγάλες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τα νεότερα για εσάς είναι ότι υπάρχουν πολλά μάτια που πέφτουν επάνω σας και που προσεχώς θα συνοδευτούν από προτάσεις για νέα σχέση. 

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μην κολλάτε και πάλι στα παλιά. Υπάρχουν τόσα φρέσκα πρόσωπα και ιστορίες που σας κυκλώνουν με αγάπη, που θα πρέπει να σκεφτείτε όλα τα επόμενά σας βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να έχουν υπάρχουν κάποια διάσπαρτα σχόλια μέσα στους κύκλους σας που να υπονοούν αισθηματική διάθεση, αλλά ακόμη μην ανάψετε σε κανέναν το πράσινο φως. 

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν σας είναι αρκετό, τελικά, αυτό που σας δίνει το συντροφικό σας έτερο. Μπορεί να μιλήσετε και να ζητήσετε όλα αυτά που σας αξίζουν και που δικαιούστε! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ο τρέχων μήνας θα έχει μια πληθώρα από γεγονότα που θα σας κάνουν να δείτε την όλη σας ζωή με μια άλλη ματιά. Αυτό μπορεί να είναι και ένας μεγάλος έρωτας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη σκέφτεστε τόσο πολύ τα παλιά, γιατί στο τέλος θα πείσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας για να κάνετε μια έμμεση επικοινωνιακή κίνηση για επανασύνδεση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Εχετε τάσεις φυγής από όλους και όλα. Αυτό είναι και κάτι που σας έχει έρθει μετά την τελευταία σας επικοινωνιακή κίνηση που δεν έχει πάει όπως είχατε υπολογίσει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μην μπλοκάρετε τη ζωή σας με άτομα και υποθέσεις που κρίνετε ότι, τελικά, δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον για εσάς. Υπάρχουν καλύτερα μπροστά σας. 

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μη δέχεστε να σας ασκούν κριτική οι τρίτοι. Εσείς μόνο μπορείτε να ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στο δεσμό σας και πώς θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα.

ΠΗΓΗ

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Κουνουπιών

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Κουνουπιών γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Αυγούστου με πρωτοβουλία της Αμερικανικής Ένωσης για τον Έλεγχο των Κουνουπιών (AMCA), μιας επιστημονικής οργάνωσης που εδρεύει στις ΗΠΑ και στους κόλπους της περιλαμβάνει επιστήμονες από 50 χώρες του κόσμου. Στόχος της Ημέρας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με […]

Μήνυμα ευθύνης από τον Ιερώνυμο: Αυτοπεριοριστείτε, πειθαρχήστε, τηρήστε τους κανόνες

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα υπευθυνότητας απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, λίγο μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου είχε εισαχθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, διαγνωσθείς με κορωνοϊό. «Σας παρακαλώ θερμά όλους για μία ακόμη φορά: τηρήστε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμοδίων υγειονομικών αρχών της Πολιτείας. Αυτοπεριοριστείτε, πειθαρχήστε και προστατεύστε, με την […]