32 °C Argos, GR
28 Ιουνίου 2022

“Κρόνιον Πέρασμα” αύριο Σάββατο στη Βόρεια Κυνουρία

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας διοργανώνει στον Ορεινό όγκο του Πάρνωνα το ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ με αφετηρία και τερματισμό την Κοινότητα Αγίου Πέτρου.

Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης για τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχουμε μεριμνήσει για όλα τα κατάλληλα μέτρα με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα του αθλητισμού προκειμένου μία εκδήλωση υγείας και χαράς να μη γίνει η αιτία μετάδοσης και εξάπλωσης του ιού.

Το Σάββατο 17 Ιουλίου και ώρα 15:30 θα πραγματοποιηθούν ο αγώνας υπεραπόστασης 70χλμ. ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ και ο μικρότερος αγώνας 37,5χλμ. με την ονομασία Δρόμοι Πάρνωνα ή Ημικρόνιο Πέρασμα. Η ώρα  εκκίνησης είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και ο βασικός λόγος αυτής της αλλαγής είναι ότι θέλουμε να τρέξουν οι δρομείς κατά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα υπό σκιά και βραδινές ώρες.

[hfe_template id='397365']

Επιπλέον, το  Σάββατο 17 Ιουλίου και ώρα 20:00 μετά την απουσία ενός έτους θα διεξαχθεί και πάλι ο παιδικός αγώνας το ΚΡΟΝΙΑΚΙ, λίγο πριν αρχίζουν να τερματίζουν οι δρομείς του Κρόνιου Περάσματος.

Εναρμονιζόμενοι πλήρως στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα αναφορικά με τους αγώνες δρόμου εκτός σταδίου, που επιβάλλουν τουλάχιστον rapid test 48 ωρών με πρωτοβουλία μας θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην πλατεία Αγίου Πέτρου από τις 10:30 έως τις 12:30 ώστε να διενεργήσει δωρεάν rapid test, σε όλους όσους επιθυμούν, προκειμένου να μπορούν οι δρομείς να τρέξουν απρόσκοπτα και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό υγειονομικό πρόβλημα στην Κοινότητα Άγιου Πέτρου.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε ως θεατές αλλά δυστυχώς τα πρωτόκολλα της πανδημίας του κορονοϊού μας απαγορεύουν και φέτος να σας κάνουμε το όποιο ανοιχτό κάλεσμα.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Στεκόμαστε πάντα κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στηρίζουμε τις αθλητικές εκδηλώσεις μέσω των οποίων προάγεται το αθλητικό πνεύμα, η ομοψυχία και η ομαδικότητα. Κάθε γεγονός μόνο όφελος μπορεί να προσφέρει στην τοπική κοινωνία στην οποία διοργανώνεται. Ελπίζω του χρόνου η υγειονομική κρίση να είναι παρελθόν και να μπορούμε όλοι μαζί, ελεύθερα, να απολαύσουμε τις διοργανώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».

Περισσότερα Άρθρα

Γ.Δέδες:Απερχόμενος και κρυπτόμενος Περιφερειάρχης

Μόνο σε συνθήκες πολιτικού θερμοκηπίου φαίνεται πως λειτουργεί ο απερχόμενος και κρυπτόμενος Περιφερειάρχης, κ. Τατούλης. Δεν αντέχει την ισότιμη πολιτική αντιπαράθεση, δε μπορεί να ανταπεξέλθει στη βάσανο των μη στημένων ερωτήσεων. Αισθάνεται τόσο εκτεθειμένος από το μηδενικό του έργο στην Περιφέρεια, ώστε προτιμά να υποστεί το κόστος της φυγομαχίας, παρά να εκτεθεί τελεσίδικα μπροστά στα […]

Τι συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας

Σειρά θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Ερμιονίδας εξετάστηκαν στη συνάντηση που ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε χθες, Δευτέρα 12 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο . Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε το έργο αποκατάστασης του κρηπιδώματος στο λιμάνι της Κόστας, μέσω […]

Follow by Email