19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ύδρα: “Η Γλώσσα και η ελευθερία της έκφρασης” στο 7ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο

Ξεκίνησε χθες, Κυριακή 11 Ιουλίου, στην Ύδρα, το 7ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ» που φέρει φέτος τον ειδικότερο τίτλο «Γλώσσα και ελευθερία της έκφρασης» και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου.

“Κάθε χρόνο το Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο, επιλέγει ένα ειδικότερο θέμα που σχετίζεται με τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Θα μιλήσουμε για τη γλώσσα της χειραφέτησης, για τη γλώσσα ως όργανο αντίστασης στο λόγο της εξουσίας”, δήλωσε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Κάτι Τρέχει με την Μάριον” η Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλλίδη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γλωσσολογίας & Ελληνικής Γλώσσας.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Δυστύχημα στη Λεωφόρο Σουνίου: Νεκρή μία γυναίκα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σουνίου. Τρία αυτοκίνητα, τα δύο με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και το ένα προς το Λαγονήσι, συγκρούστηκαν μετωπικά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τα συντρίμμια απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα περίπου 40 ετών χωρίς τις αισθήσεις της, η οποία λίγο αργότερα εξέπνευσε. Ταυτόχρονα απεγκλωβίστηκε άλλος ένας τραυματίας. Το δυστύχημα έγινε στη Λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή Λομβάρδα. […]