21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου

 ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν θα δώσετε αφορμές στον κύκλο σας για να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με το συντροφικό σας έτερο. Μάλλον είναι μόνο δική σας υπόθεση κάποια πράματα που σας ενοχλούν να τα βάλετε σε μια σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αυτά που ζητάτε από τον άνθρωπό σας θα γίνουν άμεσα και πράξεις. Τώρα θα πρέπει και εσείς από τη δική σας τη μεριά να δράσετε έτσι ώστε να υπάρχουν από εδώ και μετά οι σωστές ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα και τα προγράμματά σας. Σίγουρα έχετε περάσει πολλά όλο αυτό το διάστημα, και τώρα θέλετε να είστε προσεκτικοί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των επιλογών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μπορεί να μην έχει ακόμη βρεθεί το κατάλληλο άτομο για να σας προσφέρει μια ιστορία αγάπης, αλλά ο τρέχων μήνας έχει για το υδάτινό σας ζώδιο πολλές και σημαντικές εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Φιλικές προτάσεις και προσκλήσεις θα λάβετε αυτό το διάστημα από τους γνωστούς σας. Εσείς ειδικά που είστε και μόνοι σας αισθηματικά, ίσως και κάτι τυχερό αναπάντεχα να σας έρθει στο δρόμο σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι βελτιώσεις που έχετε ζητήσει από τον άνθρωπό σας θα γίνουν και νωρίς μέσα στο μήνα. Από τους λίγους που έχουν χωρίσει οι περισσότεροι προσεχώς θα έχουν εύκολες επανασυνδέσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Υπάρχουν κάποια φλερτ που έχουν έρθει στην καθημερινότητά σας, αλλά δεν φαίνεται και κάτι ιδιαίτερο να σας τραβάει την προσοχή. Από το επόμενο διάστημα κάποιοι από εσάς θα κάνουν σκέψεις για επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δίπλα σας υπάρχουν σημαντικά άτομα που σας αγαπούν και θα σας το δείξουν αυτές τις ημέρες με τον πιο θερμό τρόπο. Ισως και μέσα από αυτούς να ξεχωρίσετε κάποιον που ήδη έχει και αισθήματα για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μην αφήνεστε χωρίς δεύτερες σκέψεις μόνο σε επιθυμίες και ανάγκες των άλλων. Τώρα που όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο στη ζωή σας, δείτε τι σας λείπει και ψάξτε να το συμπληρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες και μάλλον θα πρέπει το συντομότερο να τις διευθετήσετε. Από τα τέλη της εβδομάδας θα μπορέσετε και να λύσετε ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Το συντροφικό σας έτερο θέλει να σας κάνει κάποιες εξομολογήσεις. Υπάρχουν κάποια λοιπόν πράγματα που δεν τα ξέρετε και θέλει να σας τα ανακοινώσει.

 ΙΧΘΕΙΣ 20/02 – 20/03

Το άτομο που έχετε ερωτευτεί δεν θα αντέξει για πολύ ακόμη μακριά σας και μάλλον εντός των ερχόμενων ημερών θα σας μιλήσει με όλη του την ειλικρίνεια για αυτά που θέλει.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την απώλεια του Δημητρίου Κώνστα

Το ΔΣ και τα μέλη  του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου Δημητρίου Κώνστα, συνταξιούχου δάσκαλου. Αποχαιρετάμε την Κυριακή 03-12-2023 και ώρα 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους (η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 12:30)   τον φίλο, τον πράο, τον ευγενή, τον καλοσυνάτο, τον […]

Δήμος Άργους Μυκηνών: Μένουμε σπίτι… Εκτός αν δίνουμε αίμα

Οι ανάγκες για αίμα αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα αυξημένες και το σύστημα υγείας πρέπει να στηριχτεί. Οι τακτικές αιμοδοσίες του Γ.Ν. Αργολίδας πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού στο Άργος. Όσοι θέλουν μπορούν να προσέλθουν από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός αργιών από τις 9.00 – 13.00