15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Ανέβηκε επίπεδο η Αργολίδα

Τις αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, ανακοινώνοντας ποιες Περιφερειακές Ενότητες αλλάζουν επίπεδο.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, ο Επιδημιολογικός Χάρτης της χώρας επικαιροποιείται ως εξής:

Η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών ανεβαίνει επίπεδο και μεταφέρεται στο πορτοκαλί (επίπεδο 3) από το κίτρινο (επίπεδο 2).

Επίπεδο επίσης ανεβαίνουν και μεταφέρονται στο κίτρινο (επίπεδο 2) από το πράσινο (επίπεδο 1) οι Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών, Ηλείας, Κέρκυρας, Αργολίδας, Βοιωτίας, Χαλκιδικής και Θήρας, εκτός των Δήμων Θήρας και Ιητών που μεταφέρονται στο Πορτοκαλί (Επίπεδο 3).

Οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Λέσβου, Πιερίας, Ικαρίας και Κιλκίς κατεβαίνουν επίπεδο και μεταφέρονται στο πράσινο (επίπεδο 1) από το κίτρινο (επίπεδο 2).

Η Νήσος Κέρκυρα και οι Διαπόντιοι Νήσοι (Δήμοι Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων, Βόρειας Κέρκυρας και Νότιας Κέρκυρας) και οι Δήμοι Τροιζηνίας και Σαλαμίνας ανεβαίνουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Κίτρινο (Επίπεδο 2).

Οι Δήμοι Σκιάθου και Κω πέφτουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Κίτρινο (Επίπεδο 2).

Οι Δήμοι Ικαρίας, Αιγίνης, Αλοννήσου και Σκοπέλου πέφτουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Πράσινο (Επίπεδο 1).

Περισσότερα Άρθρα

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί ο Άκης Σωτηρόπουλος της ΑΔΕΔΥ

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί ο Άκης Σωτηρόπουλος, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ. Αναλυτικότερα… Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Τρίτη 1/6/2021 το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ κ. Άκης Σωτηρόπουλος, θα βρίσκεται στην Τρίπολη. Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση των εργαζόμενων του Δημόσιου Τομέα στον Νομό Αρκαδίας […]