18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

2ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ στην Καλαμάτα

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 8 το βράδυ το 2ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.

Σήμερα, η πρώτη μέρα του Φεστιβάλ έχει θέμα: «Χορεύουμε μαζί» με τη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας.

Μία εκδήλωση με χορό και παιχνίδι όπου θα γίνει η παρουσίαση δύο χορογραφιών, καθώς κι ενός διαδραστικού παραμυθιού, όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος και να διασκεδάσουν.

Οι εκδηλώσεις του 2ου Παιδικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη μέχρι τις 25 Αυγούστου, και οι μικροί φίλοι θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα και εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Οι εκδηλώσεις θα γίνονται με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Περισσότερα Άρθρα

Στο ΕΑΚΗ ο Λευτέρης Αυγενάκης, πανέτοιμο για την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας

Τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο, 16 Μαΐου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έπειτα από εκείνες των ΟΑΚΑ και ΣΕΦ τις προηγούμενες ημέρες. Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός, τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι παρουσίασαν τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο δίμηνο που οι […]

Σύλληψη 26χρονου με κάνναβη από την ομάδα ΔΙΑΣ στο Ναύπλιο

Συνελήφθη, χθες (4.7.2020) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 26χρονος ημεδαπός. Ο συλληφθείς κατείχε ποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.