18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν έχετε χρόνο για να σπαταλάτε σε άτομα και ιστορίες που δεν είναι της δικής σας φιλοσοφίας. Ξέρετε πού πάτε και τι θέλετε. Επίσης, ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μπορείτε να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και χωρίς να χρονοτριβείτε. Αυτό θα σας ενώσει και σαν ζευγάρι σε ό,τι φάση και να είστε τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι προτάσεις που θα σας έρθουν από τον φιλικό σας κύκλο. Για τους περισσότερους οι διακοπές είναι κοντά. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην ασχολείστε με άτομα που δεν σας δίνουν το χρόνο τους. Δεν χρειάζεται να περιμένετε λοιπόν κανέναν, απλά να απολαύσετε το πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αυτά που έχετε δηλώσει – υποσχεθεί στο ταίρι σας θα πρέπει άμεσα και να τα κάνετε πράξη. Σίγουρα μετά από αυτό θα δείτε θεαματικές αλλαγές που θα ανοίξουν τους δρόμους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση, καθώς είναι θολό το τοπίο των ερωτικών σας. Σίγουρα μην επιχειρήσετε αυτό το διάστημα να επανενωθείτε με παλιές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν είναι και το πιο καλό διάστημα για αλλαγές. Δείτε πιο σοβαρά και τα εργασιακά σας, που σημειώνουν μόνιμη πια άνοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εχετε ευτυχώς πια ξεπεράσει όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στο δεσμό σας και από το τέλος του μήνα θα έχετε και την άνεση, με τον άνθρωπό σας, να κάνετε και κάποια περισσότερα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κοιτάτε την ώρα που θα δείτε το σύντροφό σας. Αυτή τη φορά μέσα από κοινές αποφάσεις θα μπορέσετε να κάνετε βήματα ακόμη και για γάμο – οικογένεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μπορεί να μην ξέρετε τα πάντα για το άτομο που έχετε ερωτευτεί, αλλά δεν σας νοιάζει προς ώρας. Ο μήνας θα σας φέρει με όλους τους τρόπους πιο κοντά και σίγουρα θα καταφέρετε να λύσετε απορίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί και καλοί. Αυτό είναι λάθος σίγουρα. Από όλα αυτά που θα δείτε και θα σας προσφερθούν εσείς κρατήστε μόνο ό,τι αξίζει τελικώς.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας έχουν πάρει αντίθετες πορείες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν άτομα που σας μπερδεύουν και δεν μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις.

 

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Επίθεση σε βαν της ΕΛΑΣ έξω από την ΑΣΟΕΕ – Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα

Επίθεση σε βαν της Αστυνομίας,  που βρισκόταν έξω από την ΑΣΟΕΕ έκανε νωρίτερα ομάδα κουκουλοφόρων. Οι κουκουλοφόροι με σφυριά, λοστούς και πέτρες βγήκαν από την πλαϊνή είσοδο του Οικονομικού Πανεπιστημίου στην Πατησίων και άρχισαν να σπάνε το λεωφορείο της αστυνομίας. Μάλιστα,  ένας από τους αστυνομικούς που επέβαινε στο λεωφορείο, πυροβόλησε στον αέρα για να απωθήσει τους κουκουλοφόρους. […]

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός συνεχίζεται στον Δήμο Τρίπολης

Η πρώτη υβριδική συνάντηση των «Ψηφιακών Μετασχηματιστών» πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βίλνιους της Λιθουανίας για κάποιους συμμετέχοντες και διαδικτυακά για τους υπόλοιπους μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Τρίπολης. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Δήμο, όπως επανειλημμένα έχει τονίσει ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης ο οποίος υποστηρίζει και ενθαρρύνει την ενεργή συμμετοχή […]