19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Όλα έτοιμα για το 30ο φεστιβάλ Ναυπλίου

Όλα είναι έτοιμα πλέον για το φεστιβάλ Ναυπλίου που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10 με 18 Ιουλίου 2021.

Μάλιστα, φέτος, το γνωστό φεστιβάλ, που είναι βραβευμένο απ’ την Ένωση Μουσικών Κριτικών της χώρας,              συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και προσφοράς, αφού ξεκίνησε το 1991.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής και πιανίστας Γιάννης Βακαρέλης, καλοσωρίζουν τον κόσμο στο 30ο φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα πανόραμα εκδηλώσεων σε διάφορα χαρακτηριστικά σημεία της πανέμορφης πόλης.

Δρώμενα θα γίνουν στη πλατεία Αγίου Γεωργίου, στο Παλαμήδι, στη πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, στον αύλειο χώρο της Ιερής Μονής της Ευαγγελιστρίας, στην Εθνική Πινακοθήκη και στο Φουγάρο.

Όλες οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ.

 

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό

Η Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό καθιερώθηκε το 1998, με πρωτοβουλία του καλιφορνέζου ακτιβιστή Μάικλ Σούγκαρμαν κι έκτοτε γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Οκτωβρίου. Με την πάροδο του χρόνου υιοθετήθηκε από τις παγκόσμιες οργανώσεις για τον τραυλισμό (ELSA, ISA, IFA). Στόχος της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Τραυλισμό (International Stuttering Awareness Day) είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, η […]

Επιδείνωση του καιρού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αύριο Δευτέρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει αύριο Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, ο καιρός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού (ΕΔΕΚ) που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της ΕΜΥ, κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα […]