19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Γκιώνης ένας κορυφαίος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Είναι 41 ετών. Είναι οδοντίατρος. Το όνομά του είναι Παναγιώτης Γκιώνης. Τον γνωρίζει κανείς;;;; Μάλλον ελάχιστοι.

Κι όμως ο Παναγιώτης είναι ο ένας εκ των δυο ( ο έτερος είναι ο Καλίν Κρεάνγκα) κορυφαίων αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας μας.

Φέτος πέτυχε τον σπουδαίο άθλο να προκριθεί για 5η συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θα δώσει το παρόν φορώντας τα γαλανόλευκα το καλοκαίρι στην Ιαπωνία.

Καιρός να τον μάθουν και οι Έλληνες μιας και στο εξωτερικό είναι ήδη γνωστός ως ένας εκ των 16 (παγκοσμίως) αθλητών που χαρακτηρίζονται ως “μοντέρνοι” αμυντικοί (πράγμα καθόλου εύκολο πιστέψτε με).

ΠΗΓΗ: facebook (Γκέλυ Χαύτα)

Περισσότερα Άρθρα

Σεισμός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Σεισμός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τη «βόμβα» μεγατόνων στον χάρτη των διασυλλογικών διοργανώσεων, η οποία είχε προαναγγελθεί από το απόγευμα της Κυριακής να σκάει τελικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ως γνωστόν, μερικές ώρες νωρίτερα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι 12 ομάδες-κολοσσοί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από την Αγγλία, την Ισπανία και […]

Πέτσας: Αντικοινωνική συμπεριφορά όσων πάνε στην επαρχία – Να αποφύγουν κάθε επαφή

  Αυστηρή δήλωση κατά όσων επέλεξαν να αψηφήσουν τις απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού και να πάνε στα χωριά τους, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. «Η επιλογή συμπολιτών μας να μετακινηθούν στην επαρχία, ειδικά μετά από τις συστάσεις μας να μην το πράξουν, συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά. Θέτει σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους, αφού θα βρίσκονται σε […]