17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Γαλλία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθη, χθες (1.7.2021) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 26χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών του εγγράφων, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για Παρίσι Γαλλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) Δελτίο Ταυτότητας Αλλοδαπού εκδοθέν από Βελγικές Αρχές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛHΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Την λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος για το χρονικό διάστημα από 17 Ιουνίου 2022 έως 12 Αυγούστου 2022. Δικαιούχοι είναι τα παιδιά που είναι δημότες του Δήμου Τρίπολης και έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2010 έως και το έτος 2015 (ηλικίας 7-12 ετών). ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ 1η […]

Σοκ στην Αχαΐα: «Να προσέχεις τα παιδιά»

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη πολύτεκνη μητέρα Μέγκι Στογιάνοβα-Μοσχονά με τον σύζυγό της δίνουν άλλη τροπή στην τραγική κατάληξή της το βράδυ του Σαββάτου. Οπως είναι γνωστό η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου-Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, […]