19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Θερμή» πρωτιά για το Κρανίδι

Μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας σε σχέση με την Πέμπτη 01/07 καταγράψαμε την Παρασκευή 02/07, όμως και πάλι σε ορισμένες περιοχές ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 40°C.

Μόλις 2 μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr ξεπέρασαν τους 40°C όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, και οι υψηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στην Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Στο Κρανίδι Αργολίδας καταγράφηκε η υψηλότερη θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα με 41,7, ενω η αμέσως επόμενη ηταν στο Αστέρι Λακωνίας με 40,6.

Επίσης σε αρκετές περιοχές της Αττικής η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 38°C. Την ίδια ώρα, καταιγίδες με χαλαζοπτώσεις εκδηλώνονται στη Θράκη οι οποίες είχαν σωστά προβλεφθεί.

Ο επόμενος χάρτης δείχνει την κατανομή των μεγίστων θερμοκρασιών που κατέγραψαν 413 μετεωρολογικοί σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

 

Πηγή: meteo.gr

 

Συμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό της ΕΜΥ  στην Πυργέλα Άργους η υψηλότερη θερμοκρασία σημειώθηκε στις 12:30 το μεσημέρι με 38 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Πυρκαγιά στην Ήρα

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο σε χέρσο χωράφι χωράφι κοντά στο κοιμητήριο σε περιοχή ανάμεσα στο χωριό Ίναχος και Ήρα Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Άργους. Το πλέον σημαντικό είναι ότι από την πυρκαγιά δεν κινδυνεύουν οικίες και βεβαίως ανθρώπινες ζωές. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ αρχείου

Χειροπέδες σε δυο κλέφτες δίκυκλου στο Άργος

Συνελήφθησαν, χθες (6.12.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικία 54 και 25 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από ημεδαπό, δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας […]