20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άγιοι Θεόδωροι: Εκδήλωση με θέμα “Αξιολόγηση και Θεραπεία Σπονδυλικής Στήλης”

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων σας προσκαλεί στην ιατρική εκδήλωση με θέμα: “Αξιολόγηση και Θεραπεία Σπονδυλικής Στήλης” την Πέμπτη 8 Ιουλίου και ώρα 7.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο των Γραφείων του ΕΕΣ, παραλία Πευκάκια, έναντι AEGEAN.

Εισηγητές είναι ο Βασιλείου Δημήτριος Νευροχειρουργός και Διδάκτωρ της Ιατρικής Πατρών, και ο Μιλτιάδης Σοφός BSc Physiotherapist, & Εργονομικός Σύμβουλος.

Στην σημαντική αυτή Ιατρική εκδήλωση που πραγματοποιείται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, θα γίνει παρουσίαση των συχνότερων προβλημάτων που εμφανίζονται , τρόποι πρόληψης & θεραπείας, ενώ στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις & να εκφράσουν απορίες.

Περισσότερα Άρθρα

Διεθνής Ημέρα Πυγμαχίας

Στις 22 Ιουλίου, οι λάτρεις του μποξ γιορτάζουν τη Διεθνή Ημέρα Πυγμαχίας, που καθιερώθηκε μόλις το 2018 με απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (AIBA). Η πυγμαχία, με αρχαιοελληνικές ρίζες, είναι ένα δυναμικό άθλημα στο οποίο δύο άτομα, φορώντας γάντια, ανταλλάσσουν γροθιές για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα σε έναν αγωνιστικό χώρο που ονομάζεται ρινγκ. Η σύγχρονη […]

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός: Χωρίς κρούσμα η Αργολίδα σήμερα

Σύμφωνα με τα στοιχεία για τον κορονοϊό που γνωστοποίησε σήμερα 22/01/2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 585 κρούσματα, περισσότερα από τα μισά εντοπίζονται στην Αττική (248) και στη Θεσσαλονίκη (64). Από την Αττική, τα αρνητικά πρωτεία των κρουσμάτων κατέχει ο Κεντρικός Τομέας της Αθήνας, με 76. Η Αργολίδα δεν είχε νέο κρούσμα σήμερα. Εκτός από […]