17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στο Τημένιο

Σε διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα προχωρά σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του διαχειριστή.

Οι διακοπές ρεύματος όπως προκύπτει γίνονται είτε για λόγους συντήρησης, είτε για λόγους επέκτασης του δικτύου είτε για εξυπηρέτηση τρίτων.

Όπως φαίνεται στους πίνακες που δημοσιεύει το Newsbomb.gr οι διακοπές ρεύματος αφορούν αρκετούς νομούς σε όλη την επικράτεια.

Μεταξύ αυτών και ο Νομός Αργολίδας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα λοιπόν, η διακοπή ρεύματος στο Τημένιο θα διαρκέσει ως τις 12.30 μ.μ.

Το γεγονός ότι σήμερα ξεκινά το πιο δύσκολο διήμερο του καύσωνα που σαρώνει την Ελλάδα για 10η συνεχόμενη ημέρα, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής του Τημενίου κατά τη διάρκεια της 4ωρης διακοπής. Ας ελπίσουμε όχι πολύ σοβαρά!

 

Περισσότερα Άρθρα

Συνταγή της Ημέρας: Πένες ναπολιτέν με φρέσκα ντοματίνια

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, συνταγή για πένες ναπολιτέν με φρέσκα ντοματίνια! Πανεύκολο και γρήγορο φαγητό, σε 15 λεπτά δηλαδή τρως, και κυρίως τόσο μα τόσο νόστιμο! Καλή σας επιτυχία! Υλικά: 500 γρ πένες 500 γρ ντοματίνια 3 σκελίδες σκόρδο περασμένες από την πρέσα ελαιόλαδο μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι, βασιλικό) αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό) […]