14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Εορτή των Αγίων Αναργύρων στο εκκλησάκι του Νοσοκομείου Άργους

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Άργους.

Την παραμονή της εορτής Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου.

Στην εορτή παρευρέθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρρίδη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Άργους Μυκηνών Παναγιώτης Σκούφης, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Πετσέλης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους, το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, συγγενείς των ασθενών και αρκετός κόσμος από την πόλη του Άργους.

Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του εσπερινού είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου των Αγίων Αναργύρων, προς ευλογία των πιστών.

Περισσότερα Άρθρα

Γιάννης Γεωργόπουλος: «Μίλα, μην υποφέρεις σιωπηλά»

Μήνυμα για την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των ΓΥΝΑΙΚΩΝ! Τα παιδιά μας, ως φωτεινός φάρος για το μέλλον, με την πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν αυτό το βίντεο, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των ΓΥΝΑΙΚΩΝ, μας δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η βία κατά των […]

Μουσική παράσταση “Άκουσε το τραγούδι μου……”

Μουσικό Σύνολο Βαγγέλη Τρίγκα – Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος – Άργος – Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2018, ώρα: 21:00 Μουσική παράσταση “Άκουσε το τραγούδι μου……” Έτσι τιτλοφορείται η μουσική παράσταση που δίνει ο Βαγγέλης Τρίγκας με τη μουσική του ομάδα το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 21:00 στην αίθουσα τέχνης Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος, […]