19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έρθουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν σε ένα άλλο ποιοτικό επίπεδο καθημερινότητας. 

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μόνο μέσα από μια σοβαρή συζήτηση θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις με τον άνθρωπό σας, ή και ακόμη με τους συνεργάτες σας. Ο μήνας του Ιουλίου φέρνει και νέες προκλήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Εσείς που είστε μόνοι αισθηματικά έχετε πολλά να σκεφτείτε και να ζυγίσετε πριν ανοίξετε την καρδιά σας σε μια καινούργια γνωριμία. Ηδη έχετε περάσει πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι στιγμές και οι επόμενες ημέρες είναι άκρως σημαντικές για εσάς και όλα αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε. Μάλλον θα έχετε και υποστηρικτή το σύντροφό σας. 

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Πολλές οι σημαντικές αλλαγές που θέλει να σας προτείνει ο αγαπημένος σας, έτσι ώστε η σχέση σας να γίνει πολύ πιο λειτουργική. Εκφράστε και τις δικές σας προτάσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εσείς κάτι ή κάποιον περιμένετε να δράσει και να σας βοηθήσει έτσι ώστε να πάρετε μια απόφαση. Σε όλα αυτά εσείς ειδικά δεν χρειάζεστε τη συμβουλή κανενός. 

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ολο το υπόλοιπο του τρέχοντος καλοκαιριού θα σας οδηγήσει σε μια βελτίωση της γενικότερής σας ζωής, αλλά και σε ξεκαθάρισμα των συναναστροφών σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Στο αντίθετο φύλο προβάλλετε έναν δύσκολο εαυτό, που είναι εύκολο να προσεγγιστεί. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει μείνει κατάλοιπο από το παρελθόν! 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εσείς τελικώς ξέρετε τι θέλετε, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ακόμη το άτομο που έχετε στο προσωπικό σας στόχαστρο δεν το ξέρει. Βάλτε σίγουρα τα όριά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Το τελευταίο που απασχολεί το μυαλό σας είναι ο έρωτας και μια νέα σχέση. Ισως και να πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στην προσωπική σας ζωή, τελικώς! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εσείς και το παρελθόν έχετε πια πάρει διαζύγιο. Αυτό είναι και κάτι που σας επιτρέπει να κάνετε όλα τα πλάνα σας χωρίς άλλα εμπόδια και καθυστερήσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει για το επάγγελμά σας ίσως και να χρειαστεί να ανακοινωθούν στο σύντροφό σας, έτσι ώστε να ξέρει τι να περιμένει και πότε!

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Έκλεψαν καμπάνα του 1899 από νεκροταφείο

Άγνωστοι έκλεψαν την παλαιά καμπάνα από το νεκροταφείο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου του χωριού Κρεμμύδια Μεσσηνίας, ή όπως το ξέρουν οι πιο πολλοί ως το Φούρτζη, που είναι οικισμός κοντά στον Χανδρινό και υπάγεται διοικητικά στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, του Νομού Μεσσηνίας. Οι κάτοικοι κάνουν δραματική έκκληση για άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων φορέων, […]

Επιχείρηση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου για τον εντοπισμό της βάρκας του άτυχου ψαρά από το Τολό

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε το Λιμεναρχείο Ναυπλίου σήμερα για τον εντοπισμό της ξύλινης βάρκας στην οποία επέβαινε ο άτυχος 56χρονος ερασιτέχνης ψαράς που βρέθηκε νεκρός χθες τα ξημερώματα. Ομάδα δυτών  βούτηξε στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ των Ιρίων και της νήσου Πλατιάς. Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός. Ο άτυχος άνδρας βγήκε για ψάρεμα […]