17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν πηγαίνει να παραλάβει την μικρή Λυδία (vid)

Στο λιμάνι του Βόλου έφτασε στις 16.35 το απόγευμα της Δευτέρας η μητέρα της Κάρολαϊν, της άτυχης 20χρονης από την Αλόννησο που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μετά την θετική εισήγηση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την αποκλειστική επιμέλεια της ενός έτους Λυδίας από την οικογένεια Κράουτς στην Αλόννησο, η κ. Σουζάνα πήρε το πλοίο της γραμμής από το νησί για τον Βόλο. Εκεί την περίμενε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης με το αυτοκίνητό του, ο οποίος μάλιστα μετά από συνεννόηση με τον καπετάνιο του “Εξπρές Σκιάθος” μπήκε στο γκαράζ του πλοίου για να την παραλάβει όπως αναφέρει το thenewspaper.gr.

Λίγα λεπτά αργότερα αναχώρησαν με προορισμό την Αθήνα, ώστε αύριο το πρωί να γίνει η παραλαβή της μικρής Λυδίας από τη γιαγιά της.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Σε ερωτήσεις παιδιών του Νηπιαγωγείου της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας απάντησε ο Κώστας Τζιούμης

Σε ερωτήσεις παιδιών του Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας απάντησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σε μία ξεχωριστή συνέντευξη. Τον Δήμαρχο καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Νηπιαγωγείου κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο μάθημα της ρομποτικής και στο διαγωνισμό για μία πιο έξυπνη πόλη. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος μίλησε […]

Με περιστέρια μέσα στο ναό Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο αναβίωσε το έθιμο των Θεοφανείων

Στον Ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, αναβίωσε και φέτος το έθιμο των περιστεριών στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων. Κατά την διάρκεια του αγιασμού αφήνονται μέσα στον ναό λευκά περιστέρια, έτσι οι πιστοί έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές πραγματικά συγκλονιστικές και να μεταφερθούν με την βοήθεια του εφημέριου του ιερού ναού π. Ελευθέριου […]