14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανακοινώσεις Μητσοτάκη στις 12:00 για τα μπόνους για τους εμβολιασμένους

Σε ανακοινώσεις σχετικά με τα προνόμια που θα έχουν οι εμβολιασμένοι πρόκειται να προβεί σήμερα, στις 12.00 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην παρουσίαση θα μετέχουν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

Στις 19.30 ο Πρωθυπουργός θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα: «Κάνουμε Πράξη το Όνειρο» για την Παρουσίαση του Νέου Αναβαθμισμένου Σχολείου.

Περισσότερα Άρθρα

Αχαΐα: 68χρονος αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο στο Σταυροδρόμι

Τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα το πρωί ένας 68χρονος στο Σταυροδρόμι Αχαΐας, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγικός αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Τον 68χρονο βρήκε νεκρό η γυναίκα του, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 68χρονος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πηγή: patrastimes.gr

Πάτρα: Συνελήφθη δραπέτης που διέφευγε επί τριετία

Δραπέτης φυλακών συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης που εξέτιε ποινή κάθειρξης 8 ετών και 6 μηνών για υπόθεση ναρκωτικών, αντίσταση και παράνομη είσοδο στη χώρα, είχε αποδράσει στις 16 Ιουλίου του 2017. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.