18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τένις: Τη Δευτέρα ρίχνονται στη μάχη του Wimbledon οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Την ίδια ημέρα (Δευτέρα, 28/06) ρίχνονται στη μάχη του Wimbledon οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

Μετά από την εντυπωσιακή τους παρουσία στο Roland Garros (σ.σ. ο 22χρονος πρωταθλητής ηττήθηκε στον τελικό, ενώ η 25χρονη πρωταθλήτρια στον ημιτελικό), Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό και στο Major του Λονδίνου.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα, που πλέον βρίσκεται στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετωπίζει τον Αμερικανό, Φράνσις Τιάφο (Νο56 στον κόσμο), ενώ βρίσκεται στο ίδιο μισό του ταμπλό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος την ίδια μέρα αντιμετωπίζει τον Ντρέιπερ.

Όσον αφορά την Σάκκαρη (Νο18 στον κόσμο), θα τεθεί αντιμέτωπη με την αριστερόχειρα Ολλανδή (Νο84 στην κατάταξη της WTA), Αράντσα Ρους. Στο παρελθόν οι δυο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές, με την Ελληνίδα να μετράει ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ!

Πλέον μένει να ανακοινωθούν και οι ώρες των αγώνων του Στέφανου και της Μαρίας.

Περισσότερα Άρθρα

Νέο φυλλάδιο προσφορών από το Home Design με μεγάλες προσφορές

Νέο φυλλάδιο προσφορών από το Home Design με μεγάλες προσφορές σε set για το σαλόνι και όχι μόνο! Νέα προϊόντα για να ανανεώσετε τον χώρο σας καθώς και μοναδικές προσφορές για την κρεβατοκάμαρά σας!   Δείτε το Φυλλάδιο εδώ!   ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΩΣ 12-12-2020 Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο φυλλάδιο είναι διαθέσιμα άμεσα ή κατόπιν […]

Ξεκινούν αύριο τα μαθήματα στο Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Άργους

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα στο Ωδείο μας για το σχολικό έτος  2020 – 2021 θα ξεκινήσουν αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2020. (Εκτός των τμημάτων υποχρεωτικών θεωρητικών). Παρακαλούμε όπως φροντίσετε άμεσα για την ανανέωση της εγγραφής σας στα αντίστοιχα τμήματα ενδιαφέροντός σας. (Ισχύει για τους τακτικούς σπουδαστές του Ωδείου μας). ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ Γίνε κι […]