21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Άνοιξε η αυλαία της κρουαζιέρας στο Ναύπλιο – Τετρακάταρτο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Το τετρακάταρτο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Wind Star είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που προσεγγίζει το Ναύπλιο για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν, μετά το μεγάλο διάστημα της καραντίνας και των μέτρων που επέφερε η πανδημία.

Το πλοίο που ουσιαστικά ανοίγει την «αυλαία» της κρουαζιέρας στο Ναύπλιο, προέρχεται από την Μονεμβασία.

Το πλοίο βρίσκεται αρόδο, ανοιχτά του Ναυπλίου και έχει 87 επιβάτες. Το πολυτελές ιστιοφόρο πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο. Οι τιμές για 7ημερη κρουαζιέρα είναι 2500 δολάρια για καμπίνα Β’ , 2700 για καμπίνα Α’ και 5100 δολάρια για σουίτα. Οι εκτιμήσεις για τη φετινή σεζόν σε ότι αφορά την κρουαζιέρα ποικίλλουν, καθώς αναμένεται να έχουμε ένα σημαντικό αριθμό πλοίων που θα προσεγγίσουν το Ναύπλιο.

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησε σήμερα στο Ναύπλιο η Εβδομάδα Εμπορίου & Μεγάλων Προσφορών

Ξεκίνησε σήμερα 24 Αυγούστου η Εβδομάδα Εμπορίου & Μεγάλων Προσφορών στα καταστήματα του Ναυπλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Οι έμποροι του Ναυπλίου σας περιμένουν, να κάνετε τις αγορές σας με τις καλύτερες τιμές του Καλοκαιριού!!!

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας με τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, εχθές Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Αρκάδα στην καταγωγή υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη. Κατά την συνάντηση, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον υφυπουργό σχετικά με την πορεία της πανδημίας στην Περιφέρεια, προσθέτοντας ότι αυτή έχει διαθέσει μέχρι τώρα περί τα 24 εκατομμύρια ευρώ για […]