15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να σας υποστηρίζουν, όλοι οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, νωρίς μέσα στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, θα βρουν το μοιραίο τους ταίρι. 

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ζητήματα επαγγελματικά θα έρθουν στο δρόμο σας και θα σας ζητήσουν λύσεις. Είστε κάτω από τις καλύτερες και ισχυρότερες όψεις του Αρη, άρα όλες οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Το ιδανικό που μπορείτε να κάνετε μέσα στη σχέση σας είναι να μιλήσετε και να θέσετε τα όριά σας γύρω από τις προσδοκίες σας. Και επιτέλους αφήστε το παρελθόν να χαθεί στη λήθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάποιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σας τις τελευταίες εβδομάδες. Από τα μέσα του Ιουλίου και μετά θα έρθετε σίγουρα πιο κοντά. 

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι επικοινωνίες οι πιο προσωπικές θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια από αυτό το άτομο που θέλετε, αλλά ακόμη δεν το έχετε παραδεχθεί σε κανέναν. Ολο το υπόλοιπο καλοκαίρι θα έχει θετικότερα οικονομικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μέσα στους οικογενειακούς σας κύκλους θα έχετε μια σειρά από καλές ειδήσεις, που θα σας κάνουν και να προσπεράσετε κάποια πρακτικά προβλήματα με τον άνθρωπό σας και εσάς τους ίδιους. 

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι εποχές έχουν αλλάξει, άρα κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνετε και εσείς από τη δική σας μεριά αν δεν θέλετε να χαθείτε μέσα σε αναμνήσεις και εμμονές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Η αλλαγή του μήνα, αλλά και κάποια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία θα σας φέρουν πιο κοντά σε αλήθειες που δεν θέλατε τόσους μήνες να δείτε. Τα εργασιακά σας σάς ικανοποιούν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εχει έρθει η ώρα για να σας μιλήσει πιο ανοιχτά και ειλικρινά τα πρόσωπο που αγαπάτε. Εσείς, πάντως, να είστε σε μια ετοιμότητα για τις δικές σας ενδιαφέρουσες προτάσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Δεν μπορείτε να περιμένετε πλέον κανέναν. Εχουν όλα έρθει σε όριο και εσείς θα πρέπει να κάνετε πιο μεγάλα βήματα προς την κατεύθυνση των συμφερόντων σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές και του Ιουλίου. Φροντίστε να ρίξετε τους πέριξ επικοινωνιακούς τόνους και να ανεβάσετε άρδην τη δυναμική σας σε εργασία αλλά και προσωπική εξέλιξη. 

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μπορείτε να φύγετε από καταστάσεις και ιστορίες που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Από την έκλειψη και μετά θα έρθουν στο μονοπάτι σας νέα και ποιοτικά άτομα.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Συνεδρίασε στην Αμαλιάδα το Δ.Σ. της Ο.Ε.ΕΣ.Π

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) πραγματοποίησε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της στην Αμαλιάδα Ηλείας το Σαββατοκύριακο, 3 & 4 Ιουλίου 2021. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν πολιτικοί και παραγωγικοί φορείς, μεταξύ των οποίων: η  Βουλευτής Ν.Δ Ηλείας Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας Διονύσιος Καλαματιανός, ο Βουλευτής […]

Παναγιώτης Αρκουμανέας:Το ολικό lockdown πάντα στο τραπέζι -Τι είπε για εμβόλια και μεταλλάξεις.

Για τη δύσκολη φάση της πανδημίας για το ολικo lockdown αλλά και για τα εμβόλια μίλησε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας. Στη χώρα μας, μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί 403 κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης του κορονοϊού, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη διασπορά, και οτι θα οδηγηθουμε σε ολικο lockdown όπως εξήγησε ο […]