15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σπύρος Φωκάς: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του – «Περιμένουμε ένα θαύμα»

Πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο Σπύρος Φωκάς, με την κατάστασή του να επιδεινώνεται δραματικά.

Ο φίλος του 83χρονου ηθοποιού, Χρήστος Σούπιος, ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Facebook για τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο Σπύρος Φωκάς, γράφοντας πως όλοι περιμένουν ένα θαύμα για να ζήσει.

«Τον πιο δραματικό και, δυστυχώς, βουβό ρόλο της ζωής του παίζει τις τελευταίες ώρες ο εμβληματικός Έλληνας ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του βετεράνου του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, Αντρέα Κουβελογιάννη, βρίσκεται στο σπίτι του δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον, εξαιτίας ραγδαίων επιπλοκών που είχε με τα καρδιακά, αλλά και τα άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ ήταν οι ίδιοι οι γιατροί του που θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο και γι’ αυτό ζήτησαν από τη σύζυγό του, τη Λίλιαν Φωκά να τον πάρει στο σπίτι τους. Όπως κι έγινε…
Περιμένουν ένα θαύμα…
Ωστόσο, ο ηθοποιός που μας έκανε περήφανους στο Χόλιγουντ και όχι μόνο, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που τον ανάγκασαν να διαμένει στα 83 του χρόνια μαζί με τη γυναίκα του σε ένα άθλιο, όπως μάθαμε, κοντέινερ στην περιοχή της Κορινθίας.
Μάλιστα, λίγο καιρό πριν, η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα και τότε το υπουργείο Πολιτισμού είχε προθυμοποιηθεί να πληρώσει την οφειλή.
Πέραν τούτου, όμως, ουδέν!
Σήμερα εξακολουθεί να ζει με μια πενιχρή σύνταξη που δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ και δεν τον φτάνει να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες.
Η σύζυγος, η οικογένεια και οι φίλοι του περιμένουν τώρα ένα θαύμα, καθώς ακόμη και οι γιατροί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Θεό..
Τον γνώρισα στο σπίτι του που ήταν στο Παγκράτι. Πρέπει να ήταν κάπου στο 1986…
Ήταν φίλος της φίλης της γυναίκας μου, της Έλλης Μπελένη…
Ευγενικός, φιλικός, ανθρώπινος κι αυτός και η γυναίκα του…
Όμορφα χρόνια τότε…
Τώρα… κύριο θέμα οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά.
Ευτυχώς, ο Τσοόδρας, μουγκαφόν…
Και η Ελλαδίτσα περιμένει τις επενδύσεις…», ήταν η ανάρτηση του Χρήστου Σούπιου.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Χειροπέδες σε ηλικιωμένο που αυνανιζόταν έξω από Γυμνάσιο

Χειροπέδες σε ηλικιωμένο που αυνανιζόταν έξω από Γυμνάσιο Έναν σάτυρο ηλικίας 75 ετών, που αυνανιζόταν σε κοινή θέα μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, συνέλαβαν χθες άνδρες της ΟΠΚΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος είχε σταθμεύσει το όχημά του έξω από το σχολείο και κοιτούσε τα παιδιά που έπαιζαν στο […]

Γιώργος Δέδες: “Γίνεται πραγματικότητα το έργο που περίμενε για δεκαετίες η Μεσσηνία και η Πελοπόννησος”

‘Οπως ενημερώνει το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Δέδε, εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΔΕΣΔΙΤ) η ένταξη του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη στο σύστημα συμπράξεων του Νόμου 3389/2005, προκειμένου να δημοπρατηθεί και να υλοποιηθεί με αυτή τη διαδικασία. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:  […]