20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αγώνας υπεραπόστασης από Αρχαία Νεμέα έως Αρχαία Ολυμπία

Στις 25 και στις 26 Ιουνίου πραγματοποιείται ο γνωστός Ολύμπιος Δρόμος, στην απόσταση των 180 χιλιομέτρων από την Αρχαία Νεμέα μέχρι την Αρχαία Ολυμπία.

Η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα θα δοθεί στις 2.30 το μεσημέρι της Παρασκευής 25ης Ιουνίου, μπροστά απ’ το αρχαίο στάδιο της Αρχαίας Νεμέας, ενώ την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας 62 χιλιομέτρων από την Αρχαία Νεμέα έως το Λεβίδι.

Τον αγώνα διοργανώνει ο διεθνής σύλλογος αγώνων δρόμου υπέρ-αποστάσεων “ΑΕΘΛΙΟΣ”, ενώ τον στηρίζει ο Δήμος Γορτυνίας αφού οι αθλητές της υπέρ-απόστασης θα περάσουν και από κοινότητες του Δήμου.

Περισσότερα Άρθρα

Σήμερα, στην Τρίπολη

Κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο δεν μπορεί να τους στερήσει την θέαση της ιστορικής Παναρκάδας. Τρίπολη 20/9/2020 Γήπεδο Παναρκαδικού. (από το fb του συναδέλφου Σταύρου Ζορμπαλά. Τα στιγμιότυπα είναι από τη σημερινή συνάντηση Κυπέλλου Αρκαδίας, Παναρκαδικός-  Τεγέα 1-0).

Οι αλλαγές στις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων στο Ναύπλιο

Γνωστοποιούμε σε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα μπαρ – κέντρα διασκέδασης – catering και δεξιώσεις, την ΑΛΛΑΓΗ στις αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η διευκρινιστική ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 108674/15-10-2020 αναφέρει: Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των τραπεζιών ορίζεται στο 1,80μ. Η απόσταση αυτή θα τηρείται περιμετρικά και προς όλες τις κατευθύνσεις τοποθέτησής τους. Επιτρέπεται η λειτουργία […]