17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού για σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο.

Στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdel Fattah El-Sisi, στο Προεδρικό Μέγαρο Al-Ittihadiya, στο Κάιρο. Μετά το πέρας των επαφών οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις.

Στις 15:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Mostafa Madbouly, στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Στις 16:10 ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την κατοικία του Πρέσβη της Ελλάδας στο Κάιρο, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια.

Στις 18:45 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’, στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Ο Πρωθυπουργός στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Εθνικό Μουσείο Αλεξανδρείας, τη Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας και το Ελληνικό Τετράγωνο Αλεξανδρείας όπου βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Ελληνική Κοινότητα Αλεξάνδρειας, τα Ελληνικά Σχολεία και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

Περισσότερα Άρθρα

Τουλάχιστον 3.359.726 νεκροί παγκοσμίως από την πανδημία του νέου κορονοϊού

Τουλάχιστον 3.359.726 νεκροί παγκοσμίως από την πανδημία του νέου κορονοϊού Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 3.359.726 ανθρώπους παγκοσμίως από τότε που το γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Κίνα έκανε γνωστή την εμφάνιση της ασθένειας, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου, που βασίζεται […]

Η Περιφέρεια παρέδωσε 4 φορητά ακτινοδιαγνωστικά σε ισάριθμα νοσοκομεία

Σε μια σεμνή τελετή, έγινε σήμερα στην Τρίπολη η παράδοση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου τεσσάρων φορητών ακτινοδιαγνωστικών μηχανημάτων στα νοσοκομεία Καλαμάτας, Κορίνθου, Σπάρτης και Τρίπολης. Μιλώντας σχετικά ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στην προσφορά της Περιφέρειας στις δημόσιες δομές υγείας, η οποία -όπως τόνισε- “ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ αν αθροιστούν οι επισκευές στα Κέντρα […]