22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν έχετε κάτι να πείτε στον άνθρωπο που αγαπάτε, πάρα μόνο τις τελικές σας αποφάσεις γύρω από όλα αυτά που θέλετε να συμβούν το επόμενο χρονικό διάστημα! Σίγουρα στα περισσότερα θα συμφωνήσει.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Είστε απελπισμένοι και πολύ θυμωμένοι με τον σύντροφό σας, που δεν φέρνει κάποια λύση στα προβλήματά σας. Αυτό είναι και κάτι που ίσως και να πρέπει άμεσα πια να το συζητήσετε.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Βλέπετε ήδη μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στον σύντροφό σας από τότε που του κάνατε κάποια παράπονα σχετικά με τον τρόπο που εσείς πια θα θέλατε να λειτουργεί αυτή η σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε την τάση να φύγετε, από καταστάσεις που δεν σας δίνουν αυτό που και εσείς προσφέρετε. Αυτό θα έχει την ισχύ του σε φιλίες ή και προσωπικές σχέσεις.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν είστε ακόμη σε διάθεση για να μπείτε σε έναν νέο αισθηματικό δεσμό. Η ψυχολογία σας δεν σας βοηθάει και τώρα πιο πολύ έχετε ανάγκη τη συντροφιά των καλών σας φίλων και της οικογένειας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Με όλη αυτή την ερωτική εμπειρία που έχετε, σίγουρα φταίτε που και τώρα έχετε πέσει σε κάποιον λάθος σύντροφο. Φυσικά και είναι στο χέρι σας να διορθώσετε καταστάσεις ή και να τις τερματίστε.

 ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Θα ήταν άσκοπο από τη δική σας τη μεριά να συνεχίσετε να επιμένετε να πάρετε μια θετική απάντηση από κάποιον που ακόμη είναι αλλού δεσμευμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ο σκοπός σας είναι άμεσα και ίσως και μέσα σε αυτόν το μήνα να βρείτε τη σωστή επιχειρηματολογία για να πείσετε τον άνθρωπό σας για μια επανασύνδεση.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αν ασχολείστε με το παρελθόν, δεν θα βρείτε το μέλλον που αναζητάτε. Το θετικό είναι ότι θα έχετε στο δρόμο σας νέα άτομα, που μπορούν να σας δώσουν αυτό που ζητάτε.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Οι επικοινωνίες με το πρόσωπο που αγαπάτε θα πολλαπλασιαστούν και θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για να συναντηθείτε και όλα να πάρουν το δρόμο τους.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τα δώρα του σύμπαντος που στρώνονται μπροστά σας είναι πολλά και το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχετε το καθαρό μυαλό για να πάρετε τις αποφάσεις σας.

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Έρχεστε τον τελευταίο καιρό σε μόνιμη επικοινωνιακή κόντρα με τον άνθρωπό σας και μάλλον έχετε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά από τη δική του μεριά.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Συμπαράσταση Ο.Ε.ΕΣ.Π. στην σημερινή απεργία

Η Ομοσπονδία μας την σημερινή ημέρα αισθάνεται την ανάγκη να συμπαρασταθεί αμέριστα σε όλους τους κοινωνικούς φορείς, κλάδους και σωματεία που απεργούν διεκδικώντας για ακόμα μια φορά τα αυτονόητα. Η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι τραγική. Οι δομές της υγείας θα έπρεπε να έχουν ενισχυθεί από το καλοκαίρι. Βλέπουμε συμπολίτες μας από όλους τους χώρους […]

Ειδικές οδηγίες για τον καύσωνα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε έκτακτη ανακοίνωσή του καλεί τους πολίτες να πάρουν μέτρα προφύλαξης από τον καύσωνα ειδικά εάν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Όπως αναφέρεται, όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος ξεπεράσει τα ανώτερα ανεκτά όρια και σε συνδυασμό με ορισμένους άλλους παράγοντες (υγρασία, άπνοια, νηνεμία, παρατεταμένοι χαμηλοί άνεμοι μιας κατεύθυνσης κλπ.), μπορεί […]