16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μαρία Κίτσου & Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Απόδραση στη Σκόπελο για τη «Λενιώ» και τον «Λάμπρο»

Μια μίνι καλοκαιρινή απόδραση στις Σποράδες έκαναν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με τη Μαρία Κίτσου, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων για τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ!,  απαθανάτισε το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι κατά την εξόρμησή του στο όμορφο νησί, όπου απόλαυσαν τις βόλτες τους, έκαναν βουτιές στα κρυστάλλινα νερά και δοκίμασαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Οι δυο ηθοποιοί, έφτασαν την Παρασκευή 4 Ιουνίου στη Σκόπελο, έμειναν για περισσότερο από μία εβδομάδα σε πολυτελή βίλα, ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές των Σποράδων αλλά και να περιηγηθούν με σκάφος στις παραλίες του νησιού.

Μερικά από τα σημεία που επισκέφθηκαν ήταν  η νησίδα Τσουγκριά της Σκιάθου -που πας με καραβάκι- αλλά και το γνωστό beach bar La Isla.

Τέλος, δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τις σπεσιαλιτέ του νησιού τρώγοντας σε παραδοσιακές ταβέρνες, ενώ τα βράδια έκαναν χαλαροί τις βόλτες τους στη Χώρα, με τη Μαρία Κίτσου να ψωνίζει διάφορα σουβενίρ από τοπικά μαγαζιά.

ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς σποραδικές βροχές στα δυτικά αναμένονται σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. Άνεμοι έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο, στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, ενώ ασθενείς σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά […]

«Θραύση» έκαναν τα κουπόνια του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Ανθίμου για δωρεάν καφέ

Τους κάλεσε μέσω social media να εκκλησιαστούν για τον σημερινό εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και τους… κέρασε καφεδάκι. Ο λόγος για τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, που με έναν ιδιαίτερο τρόπο κάλεσε τις προηγούμενες μέρες τη μαθητιώσα νεολαία της περιοχής του, να τιμήσει τους προστάτες των Γραμμάτων κι των μαθητών. «Στην έξοδο σας από την Εκκλησία […]