19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία & Τεστ Παπανικολάου στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου

Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Αγαπητές κυρίες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά από αίτημα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το οποίο έγινε αποδεκτό, και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Peloponnese Region, ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο, με ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία & Τεστ Παπανικολάου.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με ψηφιακή μαστογραφία.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται από τις 20 Ιουνίου 2021 στην κινητή μονάδα που θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 27413 60601,-664 & 27440 62000 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Ευελπιστώντας και πάλι στη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Περισσότερα Άρθρα

Συναυλία στο Κάστρο του Παλαμηδίου αφιερωμένη στον Μίκη και στον Μάνο

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ “ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΦΕΓΓΑΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ”. ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 21.00 Ο Παναγής Μπαρμπάτης σε συνεργασία με το Θεοδόση Αντωνιάδη παρουσιάζει μια συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη και το Μάνο Χατζιδάκι, συνοδεύοντας στο πιάνο τον τενόρο Αντώνη Κορωναίο, την mezzo soprano Ελένη Δάβου και τον Γιάννη Καρυτινό. Τους καλλιτέχνες πλαισιώνει […]

Το πρόγραμμα δρομολογίων του ΚΤΕΛ Αργολίδας λόγω των εκτάκτων μέτρων

Από αύριο Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και από Δευτέρα έως Παρασκευή θα εκτελούνται σε όλο το νομό Αργολίδας τα παρακάτω δρομολόγια: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΑΡΓΟΣ – ΑΘΗΝΑ (06:30 Δευτέρα έως Πέμπτη) – (14:00 Παρασκευή) ΑΡΓΟΣ – ΑΘΗΝΑ (06:45 Δευτέρα έως Πέμπτη) – (14:15 Παρασκευή) ΦΙΧΤΙ (ΜΥΚΗΝΕΣ) – ΑΘΗΝΑ (06:55 Δευτέρα έως Πέμπτη) – (14:25 Παρασκευή) ΑΘΗΝΑ […]