19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

Υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συνεδρίασε χθες Πέμπτη 17 Ιουνίου, στην Τρίπολη, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η διαδικασία για την προώθηση αγοράς χώρων, αφ’ ενός στην Βυτίνα για το αθλητικό κέντρο Γορτυνίας και αφ’ ετέρου του ακινήτου της βιομηχανίας ΡΕΑ, μεταξύ Ναυπλίου και Αργους, για το διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας.

Στην χθεσινή συνεδρίαση, εξ άλλου, συζητήθηκε και το θέμα της αγοράς από το Περιφερειακό Ταμείο μετοχών του αναπτυξιακού οργανισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου “Μοριάς” Α.Ε.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Παύλος Χρηστίδης αποχαιρετά τον Κώστα Μανό

«Αποχαιρετούμε σήμερα με πολύ μεγάλη θλίψη τον Κώστα Μανό. Έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, έναν μεγάλο αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής παράταξης. Έναν άνθρωπο για τον οποίο η κοινωνία της Αργολίδας έχει μόνο καλά λόγια. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του» Παύλος Χρηστίδης Δικηγόρος – Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ / Κινήματος Αλλαγής

Τροχαίο ατύχημα στο Σκαφιδάκι

Τροχαίο ατύχημα είχαμε πριν από λίγο, στο Σκαφιδάκι Αργολίδας. Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν την έξοδο του χωριού. Συγκρούστηκαν ένα αγροτικό και 1 ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, έχοντας την ίδια κατεύθυνση. Από τη σύγκρουση το αγροτικό έπεσε στο κανάλι του Αναβάλου. Ευτυχώς, από αυτό το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματίες.